Miras Davasının Konuşulduğu İftarda Kavga; 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Miras Davasının Konuşulduğu İftarda Kavga; 2 Ölü

Miras Davasının Konuşulduğu İftarda Kavga; 2 Ölü

Şanlıurfa'da 2 aile arasında iftarda miras davası nedeniyle başlayan, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada ekmek bıçağıyla yaralanan Mahmut Taş ve oğlu Halil Taş hayatını kaybetti.

04.07.2015 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da 2 aile arasında iftarda miras davası nedeniyle başlayan, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada ekmek bıçağıyla yaralanan Mahmut Taş ve oğlu Halil Taş hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Yeşildirek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'da ikamet eden ve ismi açıklanmayan damat ile yakınları, boşanma davası açtığı eşinin ailesiyle iftarda buluştu. Miras davasının tartışıldığı yemekte başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçak, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada Mahmut Taş ile oğlu Halil Taş, vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Şüphelilerin kaçtığı kavgada yaralanan baba ve oğlu, yakınları tarafından götürüldüğü özel bir hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba ve oğlunun cesetleri, otopsi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olay yerinde çalışma yaparak görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, suç aleti ekmek bıçağına el koyarken, baba ve oğlunun ölümüne neden olan kişi yada kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Miras Davasının Konuşulduğu İftarda Kavga; 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Advertisement