Miniklere Karne Hediyesi Olarak Kayak Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Miniklere Karne Hediyesi Olarak Kayak Eğitimi Verildi

Erzurum'da Yakutiye Belediyesince okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak verilen kayak eğitimi programı tamamlandı.

04.02.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Yakutiye Belediyesince okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak verilen kayak eğitimi programı tamamlandı.

Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen kayak eğitiminin kapanış töreninde, eğitime katılan 500 öğrenci ellerindeki Türk bayraklarıyla kayak gösterisi yaptı.

Renkli görüntülerin oluştuğu kayak gösterisinde, aileler çocuklarının kayak gösterisini cep telefonlarıyla kaydetti.

Törende, kayak eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarının verilmesinin ardından gökyüzüne balonlar bırakıldı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, törende yaptığı konuşmada, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle öğrencilere karne hediyesi olarak kayak eğitimi verdiklerini söyledi.

Türkiye'nin önemli bir kış sporları merkezi olduğunu ifade eden Korkut, şöyle konuştu:

"Çocuklarımız 6 aylık bir okul eğitiminin ardından bunalmışlardı. Bu yarıyıl tatilinde verdiğimiz kayak eğitimi onlar için bir doping oldu. Tatilin bitmesine kısa bir süre kaldı. Çocuklarımıza zihin açıklığı temenni ediyorum. Bu çocuklarımızın içerisinde kayağa meyilli olanları, tekrar kayağa devam ettireceğiz. Geçen yıl kayağa devam ettirdiğimiz öğrenciler büyük başarılar elde ettiler. Erzurum Türkiye'nin kayak merkezi. Türkiye'nin kayak merkezi olan Erzurum'da geleceğin kayakçılarını yetiştirmek istiyoruz. Bu nedenle geleceğimizi oluşturacak çocuklarımızın kayağı bilmelerini istiyoruz. Çünkü eğer burası bir merkezse buradan şampiyonların çıkmasını istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Miniklere Karne Hediyesi Olarak Kayak Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement