Minik Yüreklerden Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Minik Yüreklerden Büyük Destek

Minik Yüreklerden Büyük Destek

Kırşehir Merkez Anaokulu öğrencileri "Mavi kapak" kampanyasına destek vermek için 10 Bin kapak toplarken, kapaklarla temin edilen araç Engel Havva Çiçek'e umut oldu.

06.01.2012 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Merkez Anaokulu öğrencileri "Mavi kapak" kampanyasına destek vermek için 10 Bin kapak toplarken, kapaklarla temin edilen araç Engel Havva Çiçek'e umut oldu.

Kırşehir Merkez Anaokulu öğrencileri ve stajyer öğretmenler, engelli vatandaşlara yardımcı olabilmek adına 10 haftadır yürüttükleri mavi kapak toplama kampanyasınd mutlu sona ulaştı. Anadolu Sakatlar Derneği Kırşehir Şube Başkanı Servet Avkapan ve dernek üyelerinin katılımı ile kapaklar engellilere teslim edildi. Merkez Anaokulunda gerçekleştirilen mavi kapak kampanyası toplama kampanyası programı okul bünyesinde açılan sergi sınıfının gezilmesi ve açılışı ile başladı.

Ana okulu öğrencilerinin derslerinde yapmış oldukları el işleri ürünler engelliler derneği üyeleri ve ebeveyne tanıtılırken, toplanan mavi kapaklarda engelliler derneği başkanı Servet Avkapan'a teslim edildi.

10 haftalık bir çalışmanın ürünü olan kapaklar anaokulunda bulunan öğrencilerin günlük topladıkları kapakları okula getirmeleri ile gerçekleşirken, Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Servet Avkapan anaokulu öğrencilerinin gösterdiği duyarlı davranışa teşekkür etti. Avkapan, "2011 yılı engelliler için farkındalık yılı oldu. Bu yaptığınız davranış bizleri onurlandırdı ve duygulandırdı. Kendimize kardeş olarak gördüğümüz Merkez Anaokulunun yapmış olduğu proje ile Boztepe ilçesinde ikamet eden ve yürüme güçlüğü çeken Havva Çiçek isimli kardeşimiz tekerlekli sandalyeye kavuşmuş olacak" dedi.

Avkapan daha sonra okul öğrencilerine zihinsel engelliler tarafından hazırlanmış 2012 yılı takvimi hediye etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Yüreklerden Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement