Minik Öğrencilerin "Hasat" Konseri? - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerin "Hasat" Konseri?

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde öğrencilerin oluşturduğu orkestra, "3. Hasat Zamanı" konseri verdi.

15.06.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde öğrencilerin oluşturduğu orkestra, "3. Hasat Zamanı" konseri verdi.

Çubuk Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Müstadin Şahinbaş tarafından oluşturulan "Hasat Zamanı Orkestrası", Halk Eğitim Merkezi konferans salonundaki sahne performanslarıyla göz doldurdu. Konser öncesi müzik eğitimine yeni başlayan öğrenciler, Türk ve batı müziğinde önemli bestecilerin eserlerini keman, piyano ve saz eşliğinde çaldı.

17 kişilik öğrenci korosu, verdiği konserle aileleri ve sanatseverlere keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı.

Kaymakam Cemal Şahin, böyle bir atmosferde bulunacağının aklından geçmediğini ifade ederek, "Kendimizi çok ileri müzik eserlerini icra edildiği bir ortamda hissettik. Genç yeteneklerimiz, küçük yavrularımız, olağanüstü performanslarıyla bizleri kendilerine hayran bıraktılar. Kendileri batının seçkin müziklerini Anadolumuzun, Türk sanat müziğini, Türk halk müziğinin çok değerli eserlerini icra ettiler. Açıkçası onları tekrar bir daha alkışlayalım" diye konuştu.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan da "Çubukumuzdan inşallah çok güzel sanatkarlar çıkacak. Beni çok rahatsız eden bir şey var. Ankara adına müzik icra etmek için ortaya çıkan bazıları, çok kötü bir şekilde çocuklarımıza örnek oluyorlar. O insanların yanında bu çocuklarımız bizim gurur tablomuz" ifadesini kullandı.

Müstadin Şahinbaş ise öğrencilerin normalin üstünde bir başarı gösterdiğini aktararak, kendilerine en iyi piyona alarak destek olan Başkan Acehan'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerin 'Hasat' Konseri? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement