Minik Öğrenciler Körfez Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciler Körfez Belediyesini Ziyaret Etti

Minik Öğrenciler Körfez Belediyesini Ziyaret Etti

Mimarsinan İlkokulu öğrencileri, belediyenin işleyişi ve hizmetlerini daha yakından öğrenmek için Körfez Belediyesi’ni ziyaret etti.

31.03.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimarsinan İlkokulu öğrencileri, belediyenin işleyişi ve hizmetlerini daha yakından öğrenmek için Körfez Belediyesi'ni ziyaret etti.

Mimarsinan İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler konusu ile ilgili olarak belediye hizmetlerini ve işleyişini öğrenmek için Körfez Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Sınıf Öğretmeni Gülcan Çevik, 45 minik öğrencisiyle birlikte Körfez Belediyesi toplantı salonunda geçti.

Öğrencilere gerekli bilgileri vermek üzere Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Taş ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş toplantı salonunda öğrencilerle buluştu. Belediyecilik hakkında minik öğrenciler hazırladıkları soruları Başkan Yardımcısı İsa Taş'a sordular. Başkan Yardımcısı İsa Taş, öğrencilerin merak ettikleri sorularını yanıtlarken, istek ve taleplerini de not aldı.

Öğrenciler Körfez'de trafik sorunu olduğunu dile getirirken, Körfez Belediyesinin çevre ile ilgili yaptıkları projeleri ve çalışmaları beğendiklerini ifade ettiler. Parklarda yapılan yenileme çalışmaları ve kurulan yeni oyun grupları için minik öğrenciler, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a, Başkan Yardımcısı İsa Taş aracılığıyla teşekkür ettiler.

Başkan Yardımcısı İsa Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Yarınlarımıza ışık tutacak umutlarımızdır. Çocuklarımıza örnek olabiliyorsak ve hayatlarındaki ödevlere, cevap olabiliyorsak bu bizim en büyük mutluluğumuzdur. Çocuklarımıza özgüven aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz" dedi.

Yapılan ziyaretin ardından Başkan Yardımcısı İsa Taş, minik öğrencilere satranç takımı hediye etti. Çekilen toplu resimlerin ardından ziyaret son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciler Körfez Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement