Minik Öğrenciler İçin "Kendi Oyuncağını Kendin Yap" Projesi - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciler İçin "Kendi Oyuncağını Kendin Yap" Projesi

Minik Öğrenciler İçin "Kendi Oyuncağını Kendin Yap" Projesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı tarafından Odunpazarı Evlerinin ''Turistik El Sanatları Merkezi'nde açılan yaz okulunda, minik öğrencilere yönelik ''Kendi Oyuncağını Kendin Yap'' projesi başlatıldı.

07.07.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı tarafından Odunpazarı Evlerinin "Turistik El Sanatları Merkezi'nde açılan yaz okulunda, minik öğrencilere yönelik "Kendi Oyuncağını Kendin Yap" projesi başlatıldı.

Kurs Müdürü Melahat Girgin Gündoğdu, projenin 25 minik öğrenci ile devam ettiğini belirtti. Açılan yaz okulu ile ilgili bilgi veren Gündoğdu, "Yaz okulunda küçük yaştaki çocuklar; iğne iplik kullanmayı, düğme dikmeyi, oyuncaklık, cep telefonu kılıfı, kitap ayıracağı, kalem kutusu, çorap bebek yapmayı öğreniyorlar. Bu kursumuz, bu temmuz ayının başında açıldı. Çocukların yaptıkları el işlerinin tümü, bu ayın sonunda burada sergilenecektir. Bu kursun amacı, çocukların küçük yaşlarda el becerilerini geliştirmek ve büyüyüp yetişkin olunca, el becerilerinde sıkıntı çekmemesidir. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 öğretmen personeli, bu kursta, minik ellerden oluşan küçük yaştaki öğrencilerimize el becerilerini öğretmektedirler" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciler İçin 'Kendi Oyuncağını Kendin Yap' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement