Minik Aslıhan, Erik Yüzünden Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika
Yaşam

Minik Aslıhan, Erik Yüzünden Yaşam Mücadelesi Veriyor

Sivas'ta yediği eriğin boğazında kalması sonucu bir süre beynine oksijen gitmeyen 3 yaşındaki Aslıhan Cücen, artık anne ve babasını tanımıyor.

03.09.2015 11:23  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Haziran günü komşunun bahçeden topladığı eriğin Firdevs-Turan Cücen çiftinin evinin balkonuna düşmesi sonucu yerden aldığı eriği yerken boğazında kalan 3 yaşındaki Aslıhan, hayat mücadelesi veriyor.

YÜRÜME VE KONUŞMA YETİSİNİ KAYBETTİ

Sivas Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahale sonucu nefes borusuna kaçan eriğin çıkarılmasıyla uzun süre sonra nefes alabilen Aslıhan, beyne oksijen gitmediği için yürüme ve konuşma yetisini kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede ilerleme kaydedilememesi üzerine Ankara'ya getirilen Aslıhan Cücen, Başkent'te bir hastanede tedavi altına alınacak.

"TÜM ŞEKİLDE YEMİŞ VE BOĞAZINDA KALMIŞ"

Baba Turan Cücen, minik Aslıhan'ın yediği eriğin boğazında kalması sonucu nefessiz kaldığını belirterek şunları söyledi: "Sivas'ta bir tedavi gördü 23 gün. 25 gün de tedavisi olmadığı için Sivas'ta bekledik. Sonra da Ankara'ya götürelim baktıralım dedik ve Ankara'ya geldik. Tedavisi var dediler. Perşembe günü tahlilleri var. Cuma veya Pazartesi günü ameliyatı gerçekleşecek. Şuan da burundan besleniyor. Çocuklar eriği toplamış. Bizim balkona düşmüş erikler. Aslıhan'da onları toplamış yemiş. Tüm şekilde yutmuş ve boğazında kalmış."

ANNE-BABASINI TANIMIYOR

"Biz evde çıkartamadığımız için devlet hastanesinde çıkarıldı. Sivas'ta tedavisi yok dediler ve biz de eve çıkarttık. Ama tedavisi olduğunu duyduk ve Ankara'ya getirdik. Şuan da bilinci kapalı, yediğini çıkartıyor, kasılmalar var ve bu nedenle burundaki sondayı midesine taktıracağız. Daha sonra fizik tedavi bölümünde tedavisi başlayacak. Beni de tanımıyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor. Anne-baba demiyor. Sürekli ağlıyor, huzursuz."

Minik Aslıhan, Erik Yüzünden Yaşam Mücadelesi Veriyor

Son Dakika Yaşam Minik Aslıhan, Erik Yüzünden Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • hasan: ALLAHIM SEN YARDIM ET SEN ŞİFA VER SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER 39 0 Yanıtla
  • : Ahhh ne büyük bir sınav. Allah anne babaya sabır versin. Beynine oksijen gitmemiş çok uzun süre çok ciddi bi durum . Allahtan ümit kesilmez tabi ama çok büyük bir mucize gerekiyor iyileşmesi için . Allah yardımcıları olsun :( 34 0 Yanıtla
  • 46 marasli: ALLAH YARDIMCINI OLSUN ALLAH ANNESINE BABASINA BAGISLASIN 19 0 Yanıtla
  • pazarturk: alahim sifasini versin 3 yasinda yavrucak 19 0 Yanıtla
  • Vatan????: Rabbim şifa versin 18 0 Yanıtla
  • husran: Allah şifa versin ... 17 0 Yanıtla
  • cansu tosun: Rabbim tez zamanda sığasını verir inşallah :( 17 0 Yanıtla
  • ahmet_bicer : bubel fb türk takimi deyil banal Göre gitsinler rusiyada oynasinlar ! 1 15 Yanıtla
  • Amsterdam: Çok üzücü gerçekten.Allahım şifalar versin küçük hemşehrime..Çocuklara bir şey olmasın,onlar acı çekmesin Allahım, onlar birer melek.. 15 0 Yanıtla
  • fatma: inşALLAH heemn eski sağlığına kavuşursun canım benim 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement