Minibüsçüler Odası Başkanı Bektaş Minibüsçü Esnafına Çağrıda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Minibüsçüler Odası Başkanı Bektaş Minibüsçü Esnafına Çağrıda Bulundu

Minibüsçüler Odası Başkanı Bektaş Minibüsçü Esnafına Çağrıda Bulundu

Adapazarı Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, uzun süredir tartışılan ’15 adet kampüs otobüsü ihalesi’ öncesi Serdivan-Kampüs hattında çalışan 101 minibüs esnafına teklif sundu.

27.07.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, uzun süredir tartışılan '15 adet kampüs otobüsü ihalesi' öncesi Serdivan-Kampüs hattında çalışan 101 minibüs esnafına teklif sundu. Bektaş, esnafa "Kendi içinizde otobüse dönüşün" çağrısı yaptı.

Sakarya'da üniversite kampüsü ile şehir merkezi arası çalışan minibüslerin yetersiz olduğu ve bu araçların üniversiteye yakışmadığı yaklaşık 3 yıldır konuşuluyordu. Büyükşehir Belediyesi de esnaftan bir değişim talebi gelmeyince kısa bir süre önce konuya el atarak, üniversite ulaşımını sağlamak için 15 yeni otobüs tahsis etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zeki Toçoğlu ise açıklama yaparak, otobüslerin ihalesine 30 Temmuz'da çıkılacağını söyledi.

Toçoğlu'nun açıklamasının ardından Adapazarı Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş da düzenlenecek ihaleye öncesi konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Ali Bektaş toplantıda, 101 minibüs esnafına kendi aralarında otobüse dönüşme teklifinde bulundu. İhale öncesi esnafa çağrı yapan Başkan Bektaş, odaya bugüne kadar konuyla ilgili 2 teklifin geldiğini ancak bunların kabul edilir teklifler olmadığını belirterek, "Kendi içimizde otobüse dönüşelim. Yavaş yavaş dönüşelim. Sistemi biz belirleyelim, karımızı zararımızı görelim. Bize ihale öncesi 2 teklif geldi. Biri Yalova biri de şirket olalım teklifi. Ama bu teklifler hayata geçirilebilir mantıklı teklifler değil. Konuyla ilgili yerel basında uzun süredir yazılan iddialar da gerçeği yansıtmıyor" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minibüsçüler Odası Başkanı Bektaş Minibüsçü Esnafına Çağrıda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement