Minibüs Köprüde Askıda Kaldı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Minibüs Köprüde Askıda Kaldı: 3 Yaralı

Minibüs Köprüde Askıda Kaldı: 3 Yaralı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir köprünün korkuluk demirlerini kıran minibüs, gidiş ve geliş yönü arasında kalan boşluğunda askıda kaldı.

05.02.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir köprünün korkuluk demirlerini kıran minibüs, gidiş ve geliş yönü arasında kalan boşluğunda askıda kaldı. Kazada sürücünün sağ bacağı baldırından koparken, minibüsteki iki yakını da yaralandı.

Kaza, bugün saat 12.00 sıralarında, Aydın- İzmir Karayolu İncirliova İkizdere Köprüsü'nde meydana geldi. Ehliyetsiz sürücü O.K.'nın (17) yönetimindeki 09 EK 380 plakalı minibüs, köprüden geçerken yağmurdan kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı. Köprünün korkuluk demirlerini kıran minibüs, gidiş ve geliş yönü arasındaki boşlukta askıda kaldı. Kazada sürücü O.K.'nın sağ bacağı baldırından koptu. Araçta bulunan yakınları Metehan Korkut ve Murat Emre Taş da kazada yaralandı. Askıda kalan aracı ve yaralıları görenler kazayı sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yaralılar minibüste sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ardından sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan sadece bacağı kopan O.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

YAĞMURDAN TEZGAH AÇAMADILAR

Kuşadası'ndaki semt pazarına züccaciye tezgahı açmaya giden sürücü O.K. ve yakınlarının, sağanak yağmur nedeniyle bunu yapamayınca Efeler İlçesi'ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazadan sonra korkuluk demirleri kopan köprüyle ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü Aydın 28. Şube Şefliği tarafından onarım çalışmalarının yapılacağı bildirildi. Trafik, köprüdeki kaza sebebiyle çift taraflı olarak yaklaşık yarım saatliğine kapatıldı. Yolda yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda araç trafiği oluştu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüs Köprüde Askıda Kaldı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement