Batman'da Minibüs Hattı Yüzünden Silahlı Kavga: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Batman'da Minibüs Hattı Yüzünden Silahlı Kavga: 2 Ölü, 4 Yaralı

Batman\'da Minibüs Hattı Yüzünden Silahlı Kavga: 2 Ölü, 4 Yaralı

Minibüs hattının satışı konusunda anlaşmazlık yaşayan Miroğlu ile Aydın aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

19.09.2014 14:04  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da minibüs hattının satışı konusunda anlaşmazlık yaşayan ve akraba oldukları belirtilen Miroğlu ile Aydın aileleri arasında çıkan silahlı kavgada, 24 yaşındaki Kerem Aydın ile 19 yaşındaki Mustafa Miroğlu öldü, 4 kişi de yaralandı. Kavgada yaralanan Mustafa Miroğlu'un tedavi için götürüldüğü hastane önünde sedye üzerinde vurularak öldürüldüğü belirtildi.

Batman Meydan Mahalesi'nde Miroğlu ile Aydın ailelerinin fertleri arasında, minibüs hattının satışı konusunda anlaşmazlık çıktı. Çıkan tartışma, Meydan Mahallesi'ndeki parkta, her iki aileden birçok kişinin karıştığı kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada ilk olarak Kerem Aydın, vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı kurşunlarla olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı kavgada yaralanan Mustafa Miroğlu önce özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Miroğlu'nun durumunun ağır olması üzerine Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, 49 yaşındaki Hüseyin Aydın'ın burada tedavi edilmesi yüzünden Aydın Ailesi'nden birçok kişi de hastane acil servisi önünde beklemeye başladı. Olayda ağır yaralanan Mustafa Miroğlu, sedye ile hastaneni acil servisine getirildi. Bu sırada Hüseyin Aydın ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Miroğlu, uğradığı ikinci saldırıda sedye üzerinde yaşamını yitirdi.

İki taraftan yaralılarının kaldırıldığı Bölge Devlet Hastanesi acil servis bir anda çatışma alanına döndü. Silahların ateşlendiği acil servis önünden geçen hastalardan 39 yaşındaki Hüsniye Toğrap ile 51 yaşındaki Mecbure Özne de seken tabanca kurşunlarından yaralandı. İki taraftan yaralanan 24 yaşındaki Hüseyin Aydın ve 49 yaşındaki Şahabettin Miroğlu da farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, silahlı çatışmanın yaşandığı Bölge Devlet Hastanesi girişini bir süre kontrol altına aldı. Olaya karıştığı belirtilen iki kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da Minibüs Hattı Yüzünden Silahlı Kavga: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • edip kara: allah rahmet etsinn allah sabır versin amca çocukları yazıkkk çok yazıkkk 0 0 Yanıtla

Advertisement