Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvasında 12 Ülke Yarıştı - Son Dakika
Spor

Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvasında 12 Ülke Yarıştı

Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvasında 12 Ülke Yarıştı

Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği’nin (CUODER) Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Programı tarafından desteklenen "Gençler El Ele Aydınlık Geleceğe" projesi kapsamında Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.

21.04.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği'nin (CUODER) Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Programı tarafından desteklenen "Gençler El Ele Aydınlık Geleceğe" projesi kapsamında Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.

Turnuvaya, Türkiye, Arnavutluk, Afganistan, Ahıska, Türkmenistan, Suriye, Bosna Hersek, Azerbaycan, Irak, Etiyopya, Somali ve Fildişi Sahili olmak üzere toplam 12 ülke takımı katıldı. Eleme karşılaşmalarının yapıldığı turnuvada heyecanlı ve çekişmeli maçların ardından, final müsabakaları da oynandı. Türkiye, Arnavutluk, Ahıska, Türkmenistan, Suriye ve Etiyopya ülke takımları nefes kesen müsabakalardan sonra Finale Etiyopya ve Suriye takımları kaldı. Kıran kırana geçen ve 9 - 6 biten maçın sonucunda gülen taraf Suriye oldu. İkinciliği Etiyopya üçüncülüğü ise Türkmenistan takımları aldı. Yapılan Kupa töreninde birinci olan Suriye takımı Kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nüammer Uslu'nun ellinden aldı. İkincilik kupasını Etiyopya takımına Dernekler İl Müdürü Resul Karakurt verdi. Üçüncülük kupasını ise Türkmenistan takımı Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ahmet Arıcan'ın elinden aldı. Dostluk ve kardeşlik havası içinde geçen bir turnuvadan sonra güzel bir organizasyona imza attıklarını ifade eden Ahmet Arıcan, turnuvaya katılan tüm misafir öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti. Müsabakaların ardından tüm öğrenciler, dostluk yemeğinde bir araya geldi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvasında 12 Ülke Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement