Milyonlarca Öğrenciye 5 Gün Tatil Müjdesi - Son Dakika
Eğitim

Milyonlarca Öğrenciye 5 Gün Tatil Müjdesi

Liselere Giriş Sınavı'nın yapılacağı 29-30 Nisan tarihlerinde tüm ortaokul öğrencileri tatil yapacak. 1 Mayıs tatili ile hafta sonu da birleşince tatil 5 güne çıkacak.

10.04.2015 14:13  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liselere Giriş Sınavı TEOG'un 2'ncisi bu ayın sonunda 29-30 Nisan günlerinde yapılacak. Herkesin merak ettiği soru ise sınav tarihinde tatil olacak mı, öğrenciler okula gidecek mi? Buna göre 8. sınıf öğrencilerinin gireceği bu sınavların yapıldığı tüm ortaokullarda diğer öğrenciler (5, 6 ve 7. sınıf) ders yapmayacak.

MİLYONLARCA ÖĞRENCİ TATİL YAPACAK

Aynı şekilde ortaokullarla birlikte aynı bahçede eğitim gören ilkokullarda da ders yapılmayacak. 29 Nisan Çarşamba günü ile 30 Nisan Perşembe günleri milyonlarca öğrenci için tatil olacak.

1 MAYIS VE HAFTA SONU DA BİRLEŞİNCE...

Bu iki günlük tatilin arkasından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olması sebebiyle tüm öğrencilere ve tüm çalışanlara tatil olacak. 2 Mayıs Cumartesi ile 3 Mayıs Pazar günü hafta sonu tatillerinin eklenmesiyle tatil 5 güne kadar uzayabilecek. (Kaynak: memurlarnet.biz)

Milyonlarca Öğrenciye 5 Gün Tatil Müjdesi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Eğitim Milyonlarca Öğrenciye 5 Gün Tatil Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • bir öğretmen: Bilmeyenlere: Öğretmenler de diğer tüm memurlar gibi 657ye tabidir.diğer memurların istediği zaman kullandıkları resmi izin haklarını ise zorunlu olarak yazın kullanırlar.bunun dışında resmi olarak izin hakları yoktur.doğum vefat gibi mazeret izni dışındaçocuklarınız tatile girdikten sonra da -temmuza kadar -resmi olarak çalışırlar yani tatile gitmezler.zira yıl boyu yaptıklarının raporlarını verir ve 1 eylülde çalışmaya başlayıp gelecek yıl yapılacakların planlarını yaparlar.ayrıca hiçbir memurun evine götürmediği kadar çok resmi evrak ve işi evlerine götürürler.yazılı kağıtları performans ödevleri gibi.. ve hiçbir memurun yapmadığı şekilde evde resmi işlerle uğraşırlar.ha birde hiçbir memur gibi çocuk bayramında kendi çocuklarının yanında olamazlar zira kendi okullarında resmi törenlere katılmak zorundadırlar Ve bu durum hafta sonuna denk gelen diğer resmi bayramlar ve tüm törenler için de böyledir.çocuklarınıza tatil olan yazılı dönemlerinde de gözetmenlik yaparlar. Ayrıca işlerine geç kalma gibi bir lüksleri de yoktur zira yokluklarında sizin evde tutamadığınız çocuklardan oluşan 30 kişilik gruplar okulu birbirine katar. İşimiz öğretmek, bunları lütfen öğrenin artık. 32 3 Yanıtla
  • İHL Lİ ASİ MÜDÜR: Kar tatili sınav tatili , okulları hep tail edin de olsun bitsin AKP zaten cahillerin oyu ile iktidar o zaman iktidarı devam eder. 8 25 Yanıtla
  • bir öğretmen: Coşkun önce okuma öğrenseydin keşke. Eminim öğretmenlerin çok uğraşmıştır okuduğunu anlayabilesin diye. bu cehaletle ne hakkın var ki helal etmiyorsun Asıl senin öğretmenlerin sana haklarını helal etmezlerse düşün bi halini 30 1 Yanıtla
  • cann: buraya tek bir harf yazabiliyorsanız bunu da öğretmenlere borçlusunuz örümcek beyinliler 18 5 Yanıtla
  • hocadan: Benim maaşımı sen mi veriyorsun da helal etmiyorsun coşkun rumuzlu bizim aldığımız maaş yaptığımız işn dortte birini karşılamaz dünyadaki en zor iş insan eğitimlidir uzaktan davulun sesi hoş gelmesin size 21 2 Yanıtla
  • Bahar: Öğretmenler çiçektir anne baba şefkati veriyorlar yavrularımıza 14 9 Yanıtla
  • avukat duygu: Okusaydinizda sizde ogretmen olsaydiniz diyenlere birsey soyluycem. Hel sikayet edip hemde nasl hava atyorsunuz. Durumunuz bir içler acısı. Sizde okuyup avukat olsaydiniz. Burada millete cahiller demek kolay. Siz kimsiniz be. Burada ki yorum yapan insanlarn okumadgini nerden tahmin ediyorsunuz aaa pardon hocasinizya. Hahayt 3 20 Yanıtla
  • salih hoca: Kışın tatil 15 gün yazın 2ay saymayı nerden öğrendiysen git yakasına yapış.ayrıca teog sınavında öğretmenler tatil değil sınav gözetmeni.anlaşıldı mı? 20 2 Yanıtla AH YAZIK: Haydar sen kesin arka sırada oturan şişman cocuksun sevgisiz buyumussun üzüldüm sana 1 0 Küçümsediğiniz bir öğretmen.: Çocuğum var haydar bey. İşte brn akşama kadar hamallık yapmasın öğrencilerim diye uğraşıyorum beden işçisi değil beyin işçisi olsunlar diye. Okuyanla okumayan arasında bir fark var birisi çocukluğunda rahat eder diğeri yetişkinliğinde. Amacım kimseyi hor görmek değil böyle bişey olamazda ama işte keşke çocuklarımızın ileride daha iyi olmasına eleştirerek değil de destekleyerek sağlasak 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • ZBEÜ, Sıfır Atık Politikası kapsamında en iyi performans gösteren birimlere teşekkür belgesi takdim etti
    11:55 ZBEÜ, Sıfır Atık Politikası kapsamında en iyi performans gösteren birimlere teşekkür belgesi takdim etti

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Sıfır Atık Politikası çerçevesinde en iyi performans gösteren akademik ve idari birimlere teşekkür belgesi verdi. Üniversite, Mart 2024 dönemi için altı farklı kategoride performans ölçümü yaparak sıfır atık ve sürdürülebilir çevre politikasına uygun adımlar atan birimleri ödüllendirdi. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, törende birim yöneticilerine teşekkür belgesi takdim etti.

  • Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuklara Özel Etkinlikler Düzenliyor
    11:37 Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuklara Özel Etkinlikler Düzenliyor

    Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı. Atapark'ta düzenlenecek bayram kutlamasında sokak oyunları, gösteriler, yarışmalar ve birçok etkinlik yer alacak.

  • Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuk Bayramı Etkinlikleri Düzenliyor
    11:28 Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuk Bayramı Etkinlikleri Düzenliyor

    Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı. Atapark'ta düzenlenecek bayram kutlamasında çocuklar sokak oyunları oynayacak, gösterilere ve yarışmalara katılacak. Ücretsiz etkinlikler arasında MC, balon, jonglör, sihirbaz, kostümlü animasyon şovları, sanal gerçeklik alanı, oyun alanı ve şişme oyun parkurları, yüz boyama, karikatürist, vantrolog, kukla tiyatrosu, ahşap oyun atölyeleri ve dublaj atölyesi yer alacak.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenen yarışmada, Hakkari'nin zenginliklerini sergileyen okul, İstanbul'da Türkiye finalinde yarışacak.

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • Diyarbakır'da MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenlendi
    21:33 Diyarbakır'da MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenlendi

    Diyarbakır'da Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması gerçekleştirildi. 11 liseden öğrencilerin katıldığı yarışmada, yöresel lezzetler sergilendi. Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul'da düzenlenecek finallere gitmeye hak kazandı.

  • Alaçatı Ot Festivali 'Öz'e Dönüş' Konseptiyle Başladı
    18:50 Alaçatı Ot Festivali 'Öz'e Dönüş' Konseptiyle Başladı

    Bu yıl 13.'sü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali 'Öz'e Dönüş' konseptiyle kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli stantları gezerek vatandaşlarla selamlaştı. Festival, konserler, stantlar, sergiler, söyleşiler, yarışmalar ve yemek yapım atölyeleri ile milyonları ağırlayacak.


Advertisement