İranlı Dilencinin Serveti Dudak Uçuklattı - Son Dakika
Güncel

İranlı Dilencinin Serveti Dudak Uçuklattı

İranlı Dilencinin Serveti Dudak Uçuklattı

İran'ın Batı Azerbaycan eyaletinde dilencilik yapan kişinin üzerinde ve banka hesaplarında 13 milyon doları olduğu ortaya çıktı.

27.11.2014 08:40  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'ın Batı Azerbaycan eyaletinde yakalanan 64 yaşındaki dilencinin üzerinden 4 bin dolar çıktı, iki banka hesabında ise 13 milyon doları olduğu tespit edildi. El konulan 13 milyon dolarla sosyal hizmetler binası yaptırılacağı açıklandı.

DİLENCİ OPERASYONU

İran resmi ajansı İRNA'ya konuşan Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Bükan Belediye Başkanı Reşid Mirhesami, Dilencilikle Mücadele Kurumu ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, yakalanan 13 kişiden 11'inin ülkenin çeşitli bölgelerinden geldiğini, kimlik tespiti ve üst aramasının ardından dilenciler üzerinde bulunan paralara el konulduğunu belirtti.

PARASI DUDAK UÇUKLATTI

Dilencilerden birinin üzerinden 110 milyon riyal (4 bin dolar) çıktığını söyleyen Mirhesami, soruşturma sonrası bu kişinin, iki banka hesabında ise 351 milyar 200 milyon riyal (yaklaşık 13 milyon dolar) olduğunun tespit edildiğini ve bu paraya el konulduğu belirtti.

SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ YAPILACAK

Söz konusu dilencinin, daha önce seyyar satıcılık yaptığını daha sonra da dilencilik yapmaya başladığını kaydeden Mirhesami, el konulan paraların, "Sosyal Hizmetler Merkezi" binasının yapımı için harcanacağı bilgisini verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İranlı Dilencinin Serveti Dudak Uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • CEVHER: AAA BULDUMMMM BU BENİM YILLARDIR GÖRMEDİĞİM ÖLDÜ SANDIĞIM BABAM:)))) 24 3 Yanıtla
  • ASİ MAVİ: BENCE DİLENCİLERDEN VERGİ ALINSIN GELİR BEYANINDA BULUNSUNLAR:))) 21 0 Yanıtla
  • yasar: YAZIK YA SEN GIT KAR KIŞ DILEN BU PARAYI KAZAN SONRA ALSINLAR SOSYAL HIZMETLER BINASI VS ADAM TAM KAFAYI SIYIRIR :D 11 3 Yanıtla
  • karabiber: Devlet memuru olacağımıza dilenci olsaydık keşke 13 1 Yanıtla
  • zekiii: bunların çok akil sağlığı olduğunu düşünmüyorum açıkcası hepsini toplayıp tedavi etsinler bence. 6 1 Yanıtla
  • hakan: Yarın cuma namazına eski yırtık elbiseyle gidicem ve cıkışında bende dilenicem. Çalış çalış boşa kerizmiyiz biz.. elin herifi irandan gelmiş servete bak... 2 0 Yanıtla
  • sefer: BABAAAA.. Sonunda buldum seniii 2 0 Yanıtla

Advertisement