Milli Takım'da 10 Numara Krizi - Son Dakika
Spor

Milli Takım'da 10 Numara Krizi

Hollanda-Türkiye maçında 10 numaralı formayı giyen Hakan Çalhanoğlu, Lüksemburg sınavında kaptan Arda'nın ilk 11'de başlaması nedeniyle 25 numaraya geri dönünce keyfi kaçtı.

02.04.2015 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım'da Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan silah olayı tam anlamıyla çözülemezken yeni bir kriz patlak verdi.

10 NUMARA KRİZİ

Yaşanan krizin nedeni ise 10 numaralı milli forma. Zira söz konusu forma Lüksemburg maçında attığı golle Ay-Yıldızlıları galibiyete taşıyan Hakan Çalhanoğlu ile takım kaptanı Arda Turan arasında paylaşılamıyor. Arda'nın cezalı olduğu Euro 2016 elemelerindeki Hollanda karşılaşmasında 10 numaralı formayı sırtına geçiren Hakan, birkaç gün sonra oynanan Lüksemburg maçında formasını yıldız oyuncuya teslim etti.

"10 NUMARA BENİM HAKKIM" DEDİ

Bu gelişmeler nedeniyle morali bozuk bir şekilde 25 numaralı formayla sahaya çıkan gurbetçi futbolcu, buna rağmen şık bir gole imza atarak adeta '10 numara benim hakkım' dedi. İki yıldız isim arasında daha önce İzlanda maçında da forma krizinin yaşandığı ancak olayın basına yansımadığı öğrenildi.

İLK GOLÜNÜ ATTI

Fatih Terim'in araya girmesiyle Gökhan Töre olayını unutup Milli Takım'da yeni bir sayfa açan 21 yaşındaki yıldız, yaşadığı tüm olumsuz gelişmelere karşın Lüksemburg maçındaki performansıyla göz doldurdu. 90 dakikada ter döken Çalhanoğlu, Ay-Yıldızlı forma altındaki ilk golünü de attı. 87. dakikada uzaktan sert bir şut atan başarılı futbolcu, Lüksemburg ağlarını havalandırarak millileri galibiyete taşıdı.

Milli Takım\'da 10 Numara Krizi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Milli Takım'da 10 Numara Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • harun: hakanın hakkı ardaya ne oluyor ne verdi milli takıma 19 1 Yanıtla
  • Kapıcı Rüştü bey: Hepsi 10 numarayı giyse ne değişecek? Eskiden milli takıma çağrılan futbolcular gurur duyardı, bunlar numara beğenmiyorlar. . . 11 0 Yanıtla
  • eso: 10 numara arda nin yürüyün ulennnnn 2 7 Yanıtla
  • Vatandaş: Yabancı futbolcular gol atmayı düşünür,bizimkiler forma peşinde ha politikacı ha futbolcu fezat oldukca biz bir karış yol alamayız 9 0 Yanıtla
  • eng: Oynama ruhunuz olsa 9 da giyersiniz 99 da ruh yok sizde. Neymiş keyfi kacmis.. 8 0 Yanıtla
  • ERDEM: 10 numara Hakan a verilmeli. 4 4 Yanıtla
  • Rifki dikbayir: Gercek bir 10 numara gibi oynadi Hakan, forma ona yakisti... 4 3 Yanıtla
  • MEHMET AL: numaranın ne önemi var? önemli olan 'layıkıyla formayı giyebilmek' 7 0 Yanıtla
  • Misafir88: 10 numara hakkını verene Hakan'a verilmeli Medyada çok görünmek hak etmek demek değildir! 7 0 Yanıtla
  • karamurat benim: Hagi ve ya alex gibi oynayın sonra 10 numara giyersiniz. . . 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement