"Kendilerini Miletin Sahibi, Halkı Maraba Sanıyorlar" - Son Dakika
Güncel

"Kendilerini Miletin Sahibi, Halkı Maraba Sanıyorlar"

"Kendilerini Miletin Sahibi, Halkı Maraba Sanıyorlar"

Ak Parti Zara İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan Bakan Yılmaz, CHP ve MHP'nin Sivas'ın ötesinde olmadığını söyledi.

14.12.2014 21:03  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Zara İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan Bakan Yılmaz, CHP ve MHP'nin Sivas'ın ötesinde olmadığını söyledi. CHP'nin iktidar olma gibi bir talebi olmadığını, başarı kriterinin yüzde 30 oy oranını yakalamak olduğunu iddia eden Yılmaz, yüzde 30 ile iktidar olunamayacağını belirtti. Yılmaz, MHP'nin oy oranının ise yüzde 15 olduğunu ve iktidar talebinin olmadığını öne sürerek halkın, 2015 seçimlerinde de yine AK Parti'ye destek vereceğine inandığını ifade etti. Yapacak daha çok şeyleri olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz şöyle devam etti

Demokrasi alanında, ekonomi alanında çok güzel şeyler yaptık. CHP'nin eleştiriye tahammülü yok. Meclis'te Sayın Başbakanımız 'darbecisiniz' dedi, buna kızdılar. Kızmaya gerek yok. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 'Ben darbeci değilim' diyor. İyi ama buna bakılır mı. Sen darbe yapan Sisi'yi tebrik edersen, halkının üzerine kimyasal silah kullanan Beşar Esad'ın yanında durup desteğini verirsen, Beşar Esad'ın yurdundan sürdüğü kızı görmeyip Türkiye'de dilenmek zorunda kalan Suriyeli kızı görüp, Beşar Esad'da bir kusur görmüyorsan ve hala kendinden farklı düşünenlere tahammül edemiyorsan ve en büyük tepkiyi gösteriyorsun. Bunlar, kendilerini milletin, devletin sahibi, geri kalan halkı da maraba sanıyorlar.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra İmranlı ilçesine geçerek burada 5'incisi düzenlenen Ak Parti İlçe Başkanlığı seçimine katıldı. Burada da konuşan Bakan Yılmaz, Eski Türkiye IMF'den borç alıyordu. Şimdi Amerika'dan tek kuruş yardım almıyoruz. Aksine dünyada milli gelire oranı açısından en fazla yardım eden ülke Türkiye. Miktar bakımından da dördüncü sıradayız. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kendilerini Miletin Sahibi, Halkı Maraba Sanıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement