Milli Güreşçi Mithat Bayrak'ın Vefatı - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçi Mithat Bayrak'ın Vefatı

Milli Güreşçi Mithat Bayrak\'ın Vefatı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 85 yaşında yaşamını yitiren milli güreşçi Bayrak'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

21.04.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 85 yaşında yaşamını yitiren milli güreşçi Mithat Bayrak'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"1956 Melbourne ve 1960 Roma Olimpiyatları'nda grekoromen stilde 73 kiloda şampiyon olarak adını Türk Güreş tarihine altın harflerle yazdıran milli güreşçi Mithat Bayrak'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Bayrağımızı, olimpiyat oyunlarında dalgalandırma başarısı gösteren Mithat Bayrak'a Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk spor kamuoyuna başsağlığı dilerim."

Mithat Bayrak

Adapazarı'nda dünyaya gelen ve 19 yaşında güreş hayatına başlayan Bayrak, 1956 Melbourne ve 1960 Roma Olimpiyatları'nda grekoromen stilde 73 kiloda şampiyon olmuştu. Kariyeri boyunca Gazanfer Bilge, Mehmet Oktav, Hüseyin Erkmen ve Celal Atik gibi antrenörlerle çalışan Bayrak, uluslararası birçok başarı elde etmişti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli Güreşçi Mithat Bayrak'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement