Milletvekilli Adayı Tarıkdaroğlu, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekilli Adayı Tarıkdaroğlu, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti

Milletvekilli Adayı Tarıkdaroğlu, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, beraberinde Ak Parti Palandöken İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçi ile Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret etti.

29.04.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, beraberinde Ak Parti Palandöken İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçi ile Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret etti. Ak Parti Milletvekili adayı Tarıkdaroğlu'nu Belediye Başkanı Orhan Bulutlar karşıladı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bu memleketin hak ettiği yere geleceğine inandığını ifade ederek "Bu şehir hepimizin. Erzurum'umuzu kucaklayan bir yapımız var. İnanıyorum ki Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde başarılı sonuçlar alırız. Bu seçim bir kere daha ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun "dedi. Palandökenin köy mahallelerin de kilit taşı çalışması başlatıldığını söyleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Palandöken ilçemiz de asfaltlama oranı yüzde 95 seviyelerin de Erzurum'un en fazla yeşil alanına sahip konumundayız. Sağlıktan, eğitime, spordan, altyapıya, yeşil alandan, çevreye, imardan, kültüre, sosyal belediyecilik dahil hayatın her alanın da insanı ön planda tutarak çalışıyoruz. Son olarak yaptığımız ihaleyle 2015 yılını yaz sezonun da tüm köy mahallelerimizin yolları kilit taş ile döşenecek" dedi.

KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu ise "Seçim startımızı verdik. İspir ilçemize bir dizi ziyaretler yaptık. Orası bizim şirin bir ilçemiz. Faydalı görüşmelerde bulunduk. Yine Tortum ve Aşkale ilçemizde ziyaretlerimiz oldu. Böylelikle seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Gidilmedik kapı bırakmayacağız. Erzurum benim için önemli bir şehir. Çocukluğumun ve Gençliğimin geçtiği yer. O yüzden Erzurum'u çok seviyorum ve hizmet etmek istiyorum. Bu seçimlerde hedefimiz 6 da 6 yapmak. Erzurum 'da yeni bir tarih yazmak istiyoruz. Çünkü biz seçimlerden zaferle çıkmayı başarmış bir partiyiz" diye konuştu. Belediye çalışanlarını da ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, "Hepimizin ortak amacı, halkımıza hizmet etmek. Sizlerde bu uğurda buralarda görev yapıyorsunuz. Bende çocukluğumun geçtiği şehre hizmet etmek için buradayım. Yerel manadaki hizmetleri birleştirerek vatandaşlarımıza daha yakın ve sıcak olmalıyız. Hepinize kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekilli Adayı Tarıkdaroğlu, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement