Milletvekili Yılmaz'dan Kandil Mesajı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yılmaz'dan Kandil Mesajı

Milletvekili Yılmaz\'dan Kandil Mesajı

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Kadir Gecesi vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

22.07.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Kadir Gecesi vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yılmaz mesajında şunları kaydetti; "Recep, Şaban ve Ramazan aylarının önemini artıran özelliklerden biri de büyük mübarek gecelerin bu aylarda olmasıdır. Regaib ve Miraç geceleri Recep ayını, Berat gecesi Şaban ayını, Kadir Gecesi de Ramazan ayını bereketlendirmiş ve rahmetlerini zirveye taşımıştır. Bugün; inanmış bir alemi aynı duygularda birleştiren, Rabbimizin bizlere kurtuluş kapısını açtığı müstesna bir günü idrak etmekteyiz. Yüce Kitabımızda "bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'de (Duhan suresinde) adı verilerek anlatılan tek gecedir. Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, sevapların bire bin verildiği mübarek bir gecedir.

Cenab-ı Allah "on bir ayın sultanı" mübarek ramazan ayında, bireysel ve toplumsal yaşantımıza, yani dünya hayatımıza yönelik maddi ve manevi bereketler ihsan ettiği gibi, ahiretteki kurtuluşumuza yönelik büyük fırsatlar da bahşetmiştir. Bu fırsatların başında da Kadir Gecesi gelmektedir. Mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir gecesinde, İslam alemi olarak Cenab-ı Hakk'ın sonsuz rahmet ve mağfiretine erişmemiz en büyük temennimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin ve tüm hemşerilerimizin Kadir gecesini tebrik eder, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, Filistin'de akan kanın durmasına, insanlığın huzur içinde yaşamasına ve dünya barışının gerçekleşmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yılmaz'dan Kandil Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement