MHP'li Milletvekili, Protesto İçin Bankada Hesap Açtırdı - Son Dakika
Güncel

MHP'li Milletvekili, Protesto İçin Bankada Hesap Açtırdı

MHP\'li Milletvekili, Protesto İçin Bankada Hesap Açtırdı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, protesto amaçlı, Bank Asya'nın Afyonkarahisar Şubesinde hesap açtırdı.

12.09.2014 18:37  Güncelleme: 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bank Asya'nın Afyonkarahisar Şubesi'nde hesap açtırdı.

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bank Asya hakkında yürütülen operasyonlara tepki göstermek amacıyla bankada 100 liralık hesap açtırdı. Bankanın Afyonkarahisar Şubesi'ne gelen Milletvekili Yılmaz, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Milletvekili Yılmaz şöyle dedi:

"İktidarın hedefinde olan, hak etmedikleri bir muameleye maruz kalan, itibarsızlaştırma ve linç kampanyasına maruz kalan bankaya, Anadolu insanımız sahip çıkmıştır. İnanıyorum ki sonuna kadar da sahip çıkmaya devam edecektir. Yapılan uygulama adeta cadı avıdır. Bu kadar zulüm, baskı ve şantaj 12 Eylül, 28 Şubat dönemlerinde bile yapılmamıştır. Şu ana kadar hiçbir diyaloğum olmayan bu bankanın Afyon Şubesi'ne girip hesap açtırdım. Alo Fatih hatlarıyla basının tehdit edilmesi, insanlarımızın baskı ve zulüm görmesi kabul edilemez. Muhalefet demokrasilerde vardır. Biz iyi yapılan şeyleri takdir ederken, yanlış yapılanları bildirmek de bizim seviyeli muhalefet anlayışımızın gereğidir. Hukuk her zaman herkese gereklidir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Milletvekili, Protesto İçin Bankada Hesap Açtırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement