Milletvekili Mustafa Demir: "Halktan Hiç Kopmadık" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Mustafa Demir: "Halktan Hiç Kopmadık"

Milletvekili Mustafa Demir: "Halktan Hiç Kopmadık"

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti’nin çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadığına dikkat çekerek, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan partilerden değiliz" dedi.

15.05.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadığına dikkat çekerek, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan partilerden değiliz" dedi.

7 Haziran seçimleri kapsamında AK Parti adaylarına destek istemek ve parti çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi vermek amacıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Havza ve Vezirköprü ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim koordinasyon merkezlerinde seçim çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından Havza ilçesinde Kavacık, Gidirli, Karaçayır, Kavakçıyurdu, Yağcımahmut, Elmalıca, Cücüler, Çiftlik, Emiruşağı ve Kaynarca Mahalleleri ziyaret edildi. Devam eden seçim programları kapsamında Vezirköprü ilçesinde Kuyumcu Mahallesi'ndeki bolluk aşı programına katılım sağlandı. Programın ardından Develen, Yolpınar, Özyörük, Kaplancık ile Kabalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Ziyaretlerde sorun ve talepleri dinleyen Demir, AK Parti faaliyetleri hakkında bilgi verdi, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarının en büyük niteliğinin sürekli sahada, vatandaşlarla iç içe olması olduğuna vurgu yaparak, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan, ziyaret eden partilerden değiliz" diye konuştu.

AK Parti kadrolarının çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadığına dikkat çeken Demir, yapılan ziyaretlerde vatandaşların ilgisinin, desteğinin, duyulan güvenin doğru siyaset, hizmet yolunun rotasını çizdiğini, üzerilerine düşen sorumluğu daha da artırdığını vurguladı. Halkını yarı yolda bırakan partilerden hiç bir zaman olmadıklarını ve olunmayacağını ifade eden Demir, şöyle konuştu: "Milletimiz bize güvendi ve inandı. Biz hiç bir zaman halkımızı yarı yolda bırakmadık, bırakmayız. Partimizde görev alan her bir kişi ne kadar büyük bir vebal ve sorumluluğun altına girdiğinin farkındadır. Seçimler geldi diye sahaya çıkan bir parti değiliz. Sürekli halkının yanında olmuş, yalnız bırakmamış bir partiyiz. Şimdi AK Parti kadroları olarak yeni adaylarımıza, partimize destek için yollardayız. Her gittiğimiz yerde halkımızın 'siz bizimlesiniz, yanımızdasınız' sözleri bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Şimdi yeni Türkiye için el ele verme zamanıdır. Şimdi başarı çıtasını daha da yükseltme günüdür."

Demir, yapılan ziyaretlerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi noktasında ise hızlı bir şekilde çalışmaların da sürdüğünün altını çizdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Mustafa Demir: 'Halktan Hiç Kopmadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement