Milletvekili Kahveci Yenice'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kahveci Yenice'de İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Kahveci Yenice\'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Yenice İlçesi’nde yapımı devam eden seyir terası ve Yenice Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

01.02.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Yenice İlçesi'nde yapımı devam eden seyir terası ve Yenice Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

İlçede incelemelerde bulunan Kahveci, "Yeniceli hemşerilerimiz, MYO kurulması aşamasında dernek kurarak okulun ilk temelini attılar. Gerçekten burada devlet millet kaynaşmasının en güzel örneğini gösterdiler" dedi.

Her hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulunarak ilçeleri dolaşan ve ilçelerde yapılan devlet yatırımlarını inceleyen Milletvekili Osman Kahveci, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte mevcutta yapımı devam eden seyir terası ve MYO' da incelemelerde bulundu.

Yenice ilçesinde ilk önce esnafları ziyaret eden ve ardında da yapımına devam edilen seyir terasına geçen Kahveci, "Seyir terası Yenice'nin turizmi açısında fevkalade önemli olan ve Yenice'yi daha da fazla tanıtacak olan seyir terası yanında bungalov evleri ile birlikte burada bir köy kent manzarası oluşturabilecek önemli bir tesis de yapılan faaliyetleri gördük. Belediye başkanımızın yapmış olduğu en önemli hizmetlerden bir tanesi de Yenice'ye bu hizmet olacak. Bu çalışma ile ilgili Belediye Başkanımızdan yeterli bilgileri aldık. Sıkıntılar ve ihtiyaçlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Gördük ki terasta inşallah, bu önümüzdeki yazda artık buralarda bungalovları bitiremesek de terasları hizmete açacağız. Bunun için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor" dedi.

"YENİCELİLER, DEVLET MİLLET KAYNAŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ GÖSTERDİLER"

Seyir terasında incelemelerinin ardından yapımına devam edilen Meslek Yüksek Okulu inşaatına geçen Kahveci, MYO'nun kurulmasında Yenicelilerin dernek kurarak okulun ilk temellerini attıklarını ve devlet millet kaynaşmasının en güzel örneklerini gösterdiklerini ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti;

" Yeniceli hemşerilerimiz MYO yapımı için bir dernek kurdular ve ilk harcını, temelini attılar. Tabi i böylesi bir okulun sadece Yeniceli hemşerilerimizin imkanları ile yapılabilmesi mümkün değildi. Bizde devletin imkanlarını harekete geçirdik. Önce Yenice'de MYO kurulması ile ilgili kanuni bir süreç vardı. Bu süreci tamamladık. Buranın YÖK'ten kararını çıkarttırdık, sonrada resmi gazetede yayınlanmak suretiyle de bakanlık, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığının onayı ile birlikte Yenice MYO hukuki sürecini atlattık. İkinci süreçte bu okulun üniversite kanalı ile yapılmasıydı. Bu konuda üniversite ile yapmış olduğumuz görüşmelerden sonra devletin kaynakları ile okulun yapımının devam etmesiydi. Bu konuda gerekli finansın kaynağını bulduk ve şimdi görüldüğü üzere okulu dernekten, devlet teslim aldı. Şuanda da müteahhitti ile de görüştüm, inşallah önümüzdeki yıl mayıs ayında bitireceğini söylüyor. Tabi biz eylüle kadar tolerans sağlıyoruz, okulların eylülde açılacak olmasından dolayı. Görüldüğü üzere hedefimize Yenice olarak ve vermiş olduğumuz sözü adım adım takip ederek ulaşıyoruz. Şuanda da bir sıkıntı görünmüyor; çatıları kapanmış, kaba inşaatı bitmiş, artık ince inşaat sürecini yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezonda Yenice hukuki anlamda okuluna kavuşmuştu, şuanda öğrencileri zaten var; ama fiilen önümüzdeki yıl bu okulda faaliyete başlayacak. Okulumuzun müdürünün atandığı bilgisini de aldık. Yenice'mize hayırlı uğurlu olsun." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kahveci Yenice'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement