Milletvekili Eşleri Davet Edilmedi, Vekiller Rahatsız Oldu - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Eşleri Davet Edilmedi, Vekiller Rahatsız Oldu

AK Parti'nin tarihi kongresine yoğun katılım nedeniyle milletvekili eşlerinin davet edilmemesi krize neden oldu.

27.08.2014 10:50  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti' de yeni bir dönem başlıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile gerçekleşen 1. Olağanüstü Kongresi Ankara Arena Salonu'nda gerçekleşiyor.

DAVUTOĞLU'NA COŞKULU KARŞILAMA

Kongrenin gerçekleştiği salona partililer ve katılımcılar sabahın erken saatinde gelmeye başladılar. Hem salonun dışına hem de içine dev sinevizyonlar kuruldu. Yoğun bir katılımın gözlendiği salona ilk önce Kongrede tek aday olan Ahmet Davutoğlu geldi. Salona eşi ile birlikte gelen Davutoğlu kısa bir tur attıktan sonra tebrikler eşliğinde kendilerine ayrılan yere oturdular. Davutoğlu büyük coşkuyla karşılandı.

TONLARCA SU VE MEYVE SUYU GETİRİLDİ

Davutoğlu çiftinin ardından Erdoğan Kongrenin yapıldığı salona girişinde dışarıda bekleyen kalabalığa hitap etti. Salonda protokol, partililer davetliler ve basın mensupları ayrılmış yerlere oturdu. Bir basın ordusunun izlediği kongreye tonlarca su ve meyve suyu getirildi. Yaklaşık bin kişinin görev aldığı kongrede, ikramlar da bol bol yapıldı.

KUŞ UÇURTULMADI

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kongrede salon didik arandı. Katılımcılar titizlikle cihazlardan geçtikten sonra salona alındılar.

MİLLETVEKİLİ EŞLERİ DAVET EDİLMEDİ

Yoğun katılım nedeni ile milletvekili eşlerinin davet edilmediği de kaydedildi. Bu durumun ise milletvekilleri arasında krize neden olduğu kaydedildi. Salonda 30 Mart yerel seçimler ve Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklarken yazılan şarkılar çalındı. AK Partinin 12 yıllık iktidarları döneminde yapılanlar sinevizyon eşliğinde anlatıldı.








Milletvekili Eşleri Davet Edilmedi, Vekiller Rahatsız Oldu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Milletvekili Eşleri Davet Edilmedi, Vekiller Rahatsız Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • RÜYALAR GERÇEK OLSA: ÇOK ŞÜKÜR ÜLKEDE FAKİRLİK KALMADI. 636 MİLYAR DOLAR IŞ BORCUMUZ SIFIRLANDI. ARTAN PARAMIZI DA KOYACAK YER BULAMADIĞIMIZ İÇİN KONGRELERDE SAÇIYORUZ. MEMLEKET NE GÜZEL DİMİİİ. ( BU RÜYA ÇOK ACIKLI BİR SON İLE BİTECEK VE OLAN YİNE OY VEREN GARİBANA OLACAK. BEKLEYELİM GÖRELİM. ) 31 16 Yanıtla
  • YAZIK: ulan ülke n konumda insanlar aç susuz ülke terörislere teslim edilmiş vatandaş karnını doyurmak için çöplüklerden ekmek topluyor bunlar da paylaşma derdindeler. 14 11 Yanıtla
  • bursalı: ne kadar şakşakçı yalaka millet olduğumuz buradan anlaşılıyor. il başkanları başbakan adayına yalakalık yapmak için illerinden otobüsler dolusu vatandaşı toplayıp getirmiş. yeni başbakana şirin görünmek için pankart açıyorlar. :)ama bu hükümet bu vatandaşı 12 senede bedavacılığa alıştırdı onun için halkın günahı yok alıştırıldıkları işi yapıyorlar bedavaya 11 0 Yanıtla
  • Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı
    16:19 Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı

    Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şırnaklı öğrencileri başkentte ağırladı. Dernek tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 11 kız öğrenci, Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. Öğrenciler, Anıtkabir ve Millet Kütüphanesi gibi önemli noktaları gezerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Dernek başkanı Kemal Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti ve projenin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı
    16:18 Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi' kapsamında Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi. Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Deme ile çiftçilerin katıldığı törende dağıtım gerçekleştirildi.

  • Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Borçlar Bahane Olmayacak
    16:16 Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Borçlar Bahane Olmayacak

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan Belediyesi'nin 334 milyon 921 bin TL borcu olduğunu açıkladı. Gürbüz, borçların halka hizmet etmelerine engel olmayacağını belirtti ve Elbistan'ın daha güzel günler beklediğini söyledi.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı
    16:12 Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı

    Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına, seralarda, kapalı halı sahalarda ve bazı işletmelerde hasara neden oldu. Belediye başkanı Cengiz Arslan, hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için mevlit okutuldu
    16:08 Çorum'un İskilip ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için mevlit okutuldu

    Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için İskilip Köprübaşı Camisi'nde mevlit okutuldu. Mevlit programına İskilip Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, AK Parti Çorum İl Başkanı ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında mevlide katılanlara lokum ikram edildi.

  • Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı
    16:08 Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

    Gaziantep'te İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkogüç' operasyonunda, 670 personel ve özel harekat polislerinin katılımıyla 15 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 5 şüpheli yakalandı. Ayrıca, mahallede yapılan kontrollerde 8 zanlı gözaltına alındı.

  • Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    16:08 Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Van'ın Gevaş ilçesinde oyun oynarken dengesini kaybeden 3 yaşındaki Eylül Suratlı, dereye düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan çocuğun cansız bedeni, yapılan çalışmalar sonucunda 1 kilometre uzakta bulundu ve otopsi için Gevaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


Advertisement