Milletvekili Demir, Kalp Krizi Geçiren Başkan Şaşmaz'a Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Demir, Kalp Krizi Geçiren Başkan Şaşmaz'a Ziyaret Etti

Milletvekili Demir, Kalp Krizi Geçiren Başkan Şaşmaz\'a Ziyaret Etti

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle önce Dalaman Devlet Hastanesi’ne; daha sonra durumu kritik olması nedeniyle Muğla Özel Yücelen Hastanesi’nin yoğun bakım servisine sevk edildi.

15.04.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle önce Dalaman Devlet Hastanesi'ne; daha sonra durumu kritik olması nedeniyle Muğla Özel Yücelen Hastanesi'nin yoğun bakım servisine sevk edildi.

Kalp krizi geçiren Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ı hastanede ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, dün öğlen saatlerinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası Muğla Özel Yücelen Hastanesinin yoğun bakım servisine kaldırılan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ı ziyaret etti. Şaşmaz'ın sağlık durumu ile yakından ilgilenen Demir, doktorları ve ailesinden bilgi aldı. Şaşmaz'ın doktorları ve ailesinden sağlık durumunun iyiye gittiğinin bilgisini alan Prof. Dr. Demir, hastanede yatan diğer hastaları da ziyaret ederek, hastalara acil şifalar diledi.

Ziyaretin ardından Demir, Aldan ve Alban hastaneden ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Demir, Kalp Krizi Geçiren Başkan Şaşmaz'a Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement