Milletvekili Bülent Turan Şampiyonu Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Bülent Turan Şampiyonu Evinde Ziyaret Etti

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 29 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcu Zeynep Taşkın’ı evinde ziyaret ederek, hem bayramlaştı hem de milli sporcuya hediye verdi.

20.07.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 29 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcu Zeynep Taşkın'ı evinde ziyaret ederek, hem bayramlaştı hem de milli sporcuya hediye verdi.

Çanakkale'nin Taekwondodaki gururu olan 11 yaşındaki Zeynep Taşkın, 29 kiloda çeyrek finalde İtalyan, yarı finalde Ukraynalı ve finalde Rus rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Bu başarısını kutlamak ve bayramlaşmak için Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan başarılı sporcuyu evinde ziyaret etti. Bülent Turan başarılı sporcuya hediye verdi. Başarılı sporcuların her zaman yanında olacaklarını söyleyen Milletvekili Turan, Zeynep Taşkın'dan daha şampiyonluklar beklediğini dile getirerek, "Türkiye ve Avrupa şampiyonu kızımızın yanındayız ve yakında Kore'de yapılacak dünya şampiyonasından da madalya alarak döneceğinden eminim. Çanakkale'mizin marka değerine kıymet katan her türlü başarılı işlerin yanındayız ve desteklemeyi bir görev sayıyoruz. Daha önce başka başarılı sporcular ile bir araya gelmiştik bu günde Taekwondo sporcumuz Zeynep ile bir araya geldik. Hem onu tebrik edip hem de hediye verelim istedik. Biz onlarla gurur duyuyoruz, tüm öğrenci ve genç kardeşlerimizin benzer alanlarda çalışmalarını tavsiye ediyorum. İnsanların hayatlarının tek düze olması bir problem, işimizin, okulumuzun yanında spordur, müziktir ve benzer hobilerle hayatımızı şekillendirmeyi daha erdemli sayıyoruz. Zeynep kızımızı ve onu yetiştiren anne babayı tebrik ediyorum" dedi.

Taekwondo 29 kiloda Avrupa Şampiyonu olan 11 yaşındaki Zeynep Taşkın düşüncelerini dile getirirken, "Bu spor sanıldığı gibi dövüş sporu değildir, hiçbir tehlikesi de yoktur. Bütün arkadaşlarıma bu sporu yapmalarını tavsiye ederim" diyerek ilerideki hedefinin Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu belirtti. Ziyarete Ak Parti Çanakkale İl başkanı Erdener Can'da katılarak şampiyon Taekwondocuya altın hediye etti. Gelen misafirlere, Şampiyon sporcunun ailesi Tahir-Muazzez Taşkın çifti baklava ikramında bulundu. Sıcak ve samimi bir sohbetin ardından ziyaret sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Bülent Turan Şampiyonu Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement