Milletvekili Badak'tan Başkan Uysal'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Badak'tan Başkan Uysal'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Badak\'tan Başkan Uysal\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, yerel seçimlerde Akseki Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa İsmet Uysal’ı makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

18.04.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, 30 Mart yerel seçimlerinde Akseki Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa İsmet Uysal'ı makamında ziyaret ETTİ.

Badak, ziyarette yaptığı konuşmada, Akseki'de kazanılan başarının önemli olduğunu ve bu başarının arkasında insan odaklı belediyeciliğin ve hizmet etme sevdasının olduğunu söyledi. Akseki'nin en çok su konusunda sıkıntı yaşadığına değinen Badak, bu sorunun çözümü konusunda çalıştıklarını bildirdi.

Kent Ormanı Projesi'ni de hayata geçireceklerini anlatan Badak, "Bu projelerle ilgili ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi yaptık. Belediye başkanımızın her yaptığı projeye destek vererek Akseki için en iyi hizmetleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Başkan Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 30 Mart'ta Aksekililerin güveniyle belediye başkanlığı görevine seçilmenin kendisi için onur verici olduğunu dile getirdi, Uysal, "Aksekili hemşehrilerimiz samimiyetlerini, teveccühlerini 30 Mart'ta göstermiş ve bu onurlu görevi bize emanet etmiştir. Biz de bu güveni projelerimizle yapacağımız yatırımlarla hizmete dönüştüreceğiz" diye konuştu.

Ziyarete AK Parti Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, yönetim kurulu üyeleri ve AK Partili belediye meclis üyeleri de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Badak'tan Başkan Uysal'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement