Milletvekili Aydemir: 'Teşekkürler Erzurum' - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aydemir: 'Teşekkürler Erzurum'

Milletvekili Aydemir: \'Teşekkürler Erzurum\'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na gösterilen dadaş ilgi, destek ve teveccühünün bir gönül köprüsü süreci olduğunu vurgulayarak, ‘Erzurum’a müjdelerle gelen Sayın Başbakanımız ve AK Parti mitingine gösterilen alaka ile Erzurum, bir kez daha tarih yazmıştır.

07.10.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gösterilen dadaş ilgi, destek ve teveccühünün bir gönül köprüsü süreci olduğunu vurgulayarak, 'Erzurum'a müjdelerle gelen Sayın Başbakanımız ve AK Parti mitingine gösterilen alaka ile Erzurum, bir kez daha tarih yazmıştır.' dedi.

ERZURUM BULUŞMASI

AK Parti Erzurum buluşmasını değerlendiren ve AK Parti'nin kuruluşundan bugüne Erzurum'a özel bir yaklaşım sergilediğine değinen Milletvekili Aydemir, ilin son 13 yılda aldığı hizmet ve hayata geçirilen yatırımlarla, Cumhuriyet Tarihi bazında ilklerle tanıştığını, hizmet ve ekonomi sektörlerinde Erzurum'un bir cazibe merkezi konumuna yükseldiğini ifade etti.

AK PARTİ'NİN ERZURUM'A ÖZEL YAKLAŞIMI

13 yıllık süreçte, Erzurum'un Kış Turizmi ve Sporları alanında kaydedilen devasa yatırımlarla bir dünya markası haline geldiğini, ikinci Üniversite ve kampus yapılanmasıyla Bölgenin Eğitim Şehri konumuna yükseldiği, Reform düzeyindeki yatırımlarla Erzurum'un Bölge Sağlık Merkezi Başkenti olduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, 'Bu yaklaşım, Dadaş irfan literatüründeki, 'gönülden gönüle yol vardır', hakikatinin tecellisidir' dedi.

ERZURUM İÇİN YENİ YATIRIMLAR

AK Parti Erzurum Buluşmasında Dadaşlara 6 yeni yatırım müjdesinin verildiğini ifade eden Milletvekili Aydemir, 'AK Parti yine ve yeniden bu aziz coğrafyaya özel yaklaşım sergiledi. Erzurum, AK Devir öncesindekilerin hayallerinden bile geçmeyen yatırımlara adres olacak. Ulaşımdan tarıma, sağlıktan enerjiye kadar Erzurum her alanda yeni hizmetlerin muhatabı ve yatırımların merkezi haline gelecek. Bu Dadaş yüreğindeki AK sevdaya bir teşekkürün ifadesidir.' diye konuştu.

DADAŞ YÜREĞİNDE AK DAMGA

Aydemir, 'Sayın Başbakanımız, Erzurum'da et Borsası'nın kurulacağını, Türkiye'de et piyasasını bu ilin belirleyeceğini belirterek, tarım alanında bir ilki Erzurum için müjdeledi. Bu, Erzurum'un tarım ve dolayısıyla besicilikte bir cazibe merkezi olması demektir. Erzurum Organize Tarımsal Sanayi Bölgesi noktasında atılmış bir adımdır. ' diye konuştu. Erzurum'un yine AK Parti iktidarları döneminde ve AK Dava kurucu liderinin özel yaklaşımıyla tarımda bölge illerine yön veren bir konuma kavuştuğunu, Doğu Anadolu Kalkınma Projesi yönetiminin Erzurum'a verildiğini belirten Milletvekili Aydemir, 'Tüm bunlar Halkı hak için sevenlerin, Dadaş yüreğine AK Mühür vuranların ve Erzurum'a sevdalıların eseridir.' İfadelerini kullandı.

İŞTE YATIRIMLAR

AK Parti'nin yeni dönemde Erzurum için 6 yeni ve büyük yatırım öngördüğünü kaydeden Milletvekili Aydemir, 'Sayın Başbakanımızın müjdelediği üzere Erzurum Et Borsası'na kavuşacak. Kent içi ulaşımda raylı sistem projesi hayata geçirilecek. TANAP ve BTC projelerinden sonra Erzurum Güneş Enerji merkezi haline gelecek. Ecdat Yadigarı olan ve Erzurum'un tarihi duruşunu sergileyen Tabyalar'ın Dünya tarih vizyonuna çıkması adına 2'inci Çanakkale Projesi hayata geçirilecek. Hızlı Tren projesinin uygulanmasıyla birlikte demiryollarında bölge ulaşım odağı haline gelecek olan Erzurum, Ovit, Cankurtaran, Kop ve ispir Tünel yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Karadeniz ve Güneydoğu Bölgeleri arasında köprü olacak, İpekyolu yeniden ihya edilecek. Tarım ve enerji sektörleri bazında, Erzurum yeni 5 barajla yeniden ülke gündemine taşınacak. 3'üncü üniversitenin kurulmasıyla birlikte Erzurum yeniden eğitimdeki tarihsel konumunu elde edecek.' dedi.

AK ÜSLUP, EZBER BOZDU

Erzurum'un AK Parti dönemleri öncesinde sorunları, sosyal ve ekonomik açmazları ile tarif edildiğini, adeta yokluklar ve yoksulluklar şehri olarak ilan edildiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, 'AK Parti, Erzurum için sorunlar politikası üreterek siyaset yapanların ezberini bozmuş, Erzurum'u bir yatırımlar şehri haline getirmiş ve cazibe merkezi konumuna yükseltmiştir. Bu bir AK üsluptur.' Diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aydemir: 'Teşekkürler Erzurum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement