Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, İspir'de Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, İspir'de Seçim Çalışması Yaptı

Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, İspir\'de Seçim Çalışması Yaptı

AK Parti’nin Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları süresince gösterdiği performansla göz dolduruyor.

27.04.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları süresince gösterdiği performansla göz dolduruyor. Her bir adayının Erzurum'un farklı bölgelerinde seçim çalışması yaptığı AK Parti'de, Zafer Tarıkdaroğlu'nun istikameti ise, İspir oldu. Beraberindeki partililerle birlikte Erzurum'un İspir ilçesini ve bağlı mahalle köylerini ziyaret eden Tarıkdaroğlu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Türkiye'nin gen genç milletvekili adaylarından olan Tarıkdaroğlu, çaldığı her kapıda güler yüzle karşılanırken, hem AK Parti iktidarlarının Erzurum'a sağladığı kazanımları, hem de 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum'un, Türkiye'nin ekonomisine ve siyasetine her daim yön vermiş bir şehir olduğunun altını çizerek, "AK Parti iktidarlarından önce Erzurum'un hem siyaseten, hem de ekonomik manada silik bir kimliği vardı. AK Parti sayesinde Erzurum'da başlayan kıpırdama, son 10 yıl içerisinde şehri adeta ayağa kaldırdı. Gerek merkezi hükümetler, gerekse yerel yönetimler tarafından verilen hizmet ve yapılan yatırımlar sayesinde Erzurum, eski parlak günlerine yeniden kavuşmaya başladı" diye konuştu.

Türkiye'nin tüm vilayetleri gibi Erzurum'un da kalkınıp gelişebilmesi için evvela güçlü bir siyasi temsil kabiliyetine sahip olması gerektiğini vurgulayan Zafer Tarıkdaroğlu, bu gücün ise, sadece AK Parti kadrolarıyla elde edilebileceğini vurguladı.

Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, gün boyunca birçok mahalle köyünde temaslarda bulunduğu İspir ilçesinden ayrılırken, "İspir ilçemizde gördüğümüz yakın ilgi ve teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İspirli hemşehrilerime teşekkürü borç biliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, İspir'de Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement