Milletvekili Aday Adayı Deribaş'ın Rusya'da Gurur Günü - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Deribaş'ın Rusya'da Gurur Günü

Milletvekili Aday Adayı Deribaş\'ın Rusya\'da Gurur Günü

Türk Hava Yollarının en hızlı büyüyen dış hat noktalarından biri olan Moskova Merkezi Genel Müdürlük binası yeni yerine taşındı.

20.03.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yollarının en hızlı büyüyen dış hat noktalarından biri olan Moskova Merkezi Genel Müdürlük binası yeni yerine taşındı. AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı olan THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş ev sahipliğinde yapılan açılış kurdelesini Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yıldırım kesti.

Toplam 500 metre karelik iki katlı binada, Satış ve Yönetim Ofisleri bir arada bulunuyor. 12 yıldır kullanılan eski Merkez Ofisin yerine son derece çağdaş bir mimari ile yapılan yeni ofis binasını Türk İnşaat Şirketi Megaron tarafından yapıldı. Açılış töreninde konuşan Mefail Deribaş,"Yeni Ofis Binası ile yer sıkıntısı sorunun çözdüklerini ifade ederek, amaçlarının en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade etti. Türk Hava Yollarının en hızlı büyüyen dış hat noktalarından biri olan Moskova Genel Müdürlük binası yeni yerine taşındı. AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı olan THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş ev sahipliğinde yapılan açılış kurdelesini Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yıldırım kesti. Toplam 500 metre karelik iki katlı binada, Satış ve Yönetim Ofisleri bir arada bulunuyor. 12 yıldır kullanılan eski Merkez Ofisin yerine son derece çağdaş bir mimari ile yapılan yeni ofis binasını Türk İnşaat Şirketi Megaron tarafından yapıldı. Açılış töreninde Mefail Deribaş, yeni Ofis Binası ile yer sıkıntısı sorunun çözdüklerini ifade ederek, amaçlarının en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade etti. Deribaş THY'nin yeni Ofisinin her türlü ihtiyacın düşünülerek yapıldığını ifade ederek,"Çok uzun bir süredir THY olarak hizmet verdiğimiz eski Ofisimizde en büyük sorunlardan birisi de oto parktı. Özellikle, bilet almaya gelen Rus yolcular Otopark sorunu yaşıyordu. Yeni Merkezimiz çok daha büyük ve kapsamlı, buraya gelen konuklarımız rahat bir şekilde biletlerini alabilecekler. Çok ta merkezi bir yerde. Ruslar özellikle biletlerini hava yollarından kendileri almayı tercih ediyor.Bu anlamda yeni THY binamız büyük bir ihtiyacı giderdi"ifadelerini kullandı.

Yapılan açılış töreninde de konuşan Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yıldırım, "THY son yıllarda hızla büyüdü. İki ülkenin gelişen ilişkilerinde çok önemli bir taşıyıcı rol üstlendi. ve en önemlisi Yeni Ofis THY kadar ülkemizi de temsil ediyor" diye konuştu. THY'nin Valovaya Ulitsa 35 numaradaki yeni ofisi yönetim ve satış ofisi olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. Öte yandan THY'nin yeni ofisinin tüm inşaat işlerini uzun yıllardan bu yana Moskova da bulunan Mimar Semih Altındağ'ın sahibi olduğu Megaron firması yaptı. Türk Havayollarının Moskova da ki Yeni Binasının açılış törenine havacılık sektörünün önemli isimleri katıldı. Hürriyet Gazetesi yazarı ve Havacılık sektörünün önemli isimlerinden Uğur Cebeci'de açılış törenine katılan isimler arasındaydı. Cebeci yeni binayı çok beğendiğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Deribaş'ın Rusya'da Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement