Miley Cyrus'a Dominik Cumhuriyeti'nden Yasak Geldi - Son Dakika
Güncel

Miley Cyrus'a Dominik Cumhuriyeti'nden Yasak Geldi

Miley Cyrus\'a Dominik Cumhuriyeti\'nden Yasak Geldi

Cyrus’un başkent Santo Domingo’da gerçekleştireceği konser, "sahne şovlarının çok kışkırtıcı olması" gerekçesiyle yargı kararıyla iptal edildi.

22.08.2014 21:49  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç yaşına rağmen gerçekleştirdiği sahne şovlarıyla sınırları zorlayan Miley Cyrus’un Dominik Cumhuriyeti’nin başkenti Santo Domingo’da gerçekleştireceği konser yargı kararıyla iptal edildi.

SAHNE ŞOVLARI KIŞKIRTICI BULUNDU

Miley Cyrus’u 13 Eylül ’de vereceği konserinin iptali altında sahneolduğu sebebi yatmakta. Bir hükümet yetkilisi, ‘’toplumun ahlak ve geleneklerini hiçe sayarak alay ettiğini bunun yanı sıra giydiği giysilerin uygunsuz ve kullandığı dilinde uygar bir topluma yakışmayacak bir şekilde şiddet ve suçu özendirici olduğu’’ yönünde açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMA YAPMADI

Yakın bir zaman önce geçirdiği şiddetli alerji yüzünden ‘Bangerz Tour’ adlı turnesini iptal etmek zorunda kalan şarkıcı uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldı. Miley Cyrus konserine getirilen yasak sonrası herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Miley Cyrus'a Dominik Cumhuriyeti'nden Yasak Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tutku: bize gel bizde her şey serbest valla 42 12 Yanıtla
  • serhat başaran: Tıpkı diğerleri gibi bunun sonu da bir otel odasında yüksek doz uyuşturucu ve alkolden ölmüş olarak bulunmak olacak bence. 12 3 Yanıtla
  • selim: bence yaptığı hareketler iyi değil ama ben onu çok seviyorum ona hayranım 2 4 Yanıtla
  • idol miley(betül): bir zahmet miley hakkında yorumlarınızı kendinize saklayın(kötü olanları) çünkü benim idolum ve sevdiği şeyi yapıyo siz bunu sorguluyamazsınız cyrus mylife 1 1 Yanıtla
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement