Milan, Prandelli'yle Anlaşırsa Galatasaray Para Ödemeyecek - Son Dakika
Spor

Milan, Prandelli'yle Anlaşırsa Galatasaray Para Ödemeyecek

Galatasaray'ın halen ayda 190 bin Euro ödediği Cesare Prandelli'ye Milan talip oldu. Milan, Prandelli ile anlaşırsa Galatasaray, İtalyan hocaya para ödemekten kurtulacak.

23.01.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın halen ayda 190 bin Euro ödediği Cesare Prandelli'ye Milan talip oldu. İtalyan kulübü, Prandelli ile anlaşırsa, sarı kırmızılı kulüp 2016 Mayıs'ına dek ödemek zorunda olduğu bu paradan kurtulacak.

MILAN, PRANDELLI'Yİ İSTİYOR

Hürriyet'te yer alan habere göre, Geçtiğimiz kasım ayında teknik direktörlük görevinden alınan Cesare Prandelli'nin ismi Milan Kulübü ile anılmaya başladı. İtalyan basını, Milano kulübünün Prandelli ile ilgilendiğini ve bu haftaki Lazio maçının kaybedilmesi halinde teknik direktörlüğe getirilebileceğini yazdı.

GALATASARAY, PARA ÖDEMEKTEN KURTULACAK

Bu gelişme, Prandelli'ye ödemek zorunda kaldığı paradan kurtulmak isteyen Galatasaray yönetimi için de umut oldu. Sarı kırmızılı kulüp, kontrat gereği, yeni bir kulüp bulana dek İtalyan teknik direktöre her ay 190 bin Euro (yaklaşık 500 bin TL) ödüyor. Eğer Milan, Prandelli ile çalışmayı kabul ederse, Galatasaray bu anlaşma sayesinde 3 milyon Euro civarında kar elde edecek.

Milan, Prandelli\'yle Anlaşırsa Galatasaray Para Ödemeyecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Milan, Prandelli'yle Anlaşırsa Galatasaray Para Ödemeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Beşiktaş: Hırsız galatasaray 5 23 Yanıtla
  • mustafa: gs li ler çok sevdiğiniz başkanınız sizi ki. . . . ve kayboltu şimdi nerde bilen var mı ? geçmişine bi bakın bakalım neler var o zaman anlarsınız. başkanın ne oldugunu 1 0 Yanıtla

Advertisement