Midyat'ta, Polisten Kaçan Otomobilde 3 Adet Kalaşnikof Tüfek Bulundu - Son Dakika
Güncel

Midyat'ta, Polisten Kaçan Otomobilde 3 Adet Kalaşnikof Tüfek Bulundu

Midyat\'ta, Polisten Kaçan Otomobilde 3 Adet Kalaşnikof Tüfek Bulundu

Mardin'in Midyat ilçesinde, polisten kaçan şüphelilerin aracından, 3 adet uzun namlulu kalaşnikof marka silah ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat çıktı.

04.10.2015 22:57  Güncelleme: 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat İlçesi'nde, polisin şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulunmasına rağmen kaçmaya çalışırken yaptığı kaza sonucu otomobildeki 2 şüpheli yakalanırken, araçta yapılan aramada, 3 adet uzun namlulu kalaşnikof marka silah ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat bulundu.

"DUR" İHTARINA UYMADILAR

Midyat'ta bugün saat 20.30 sıralarında, polisin şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulunduğu otomobilin sürücüsü uyarıya rağmen bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Polisin ihtarına rağmen kaçmaya çalışan otomobil Mardin Çevre Yolu üzerinde bulunan Bağlar Mahallesi'ndeki Kooperatifler Caddesi mevkiinde, başka bir otomobil ve motosiklete çarparak durdu. Geçirdikleri kaza nedeniyle yaralanan otomobil içerisindeki 2 kişi ile diğer otomobil sürücüsü, Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DAĞILAN MERMİLER TOPLATILDI

Otomobilde yapılan aramada ilk belirlemelere göre 3 adet kalaşnikof marka, uzun namlulu silah ve bu silahlara ait şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri ve çok sayıda zırhlı araç güvenlik şeridi çekilen alanda etrafa dağılan mermileri toplamaya çalıştı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Midyat İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, olay yerine gelerek çalışmaları yakından takip ederken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Midyat'ta, Polisten Kaçan Otomobilde 3 Adet Kalaşnikof Tüfek Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • nusaybin: kolluk kuvvetlerimize teşekür ederiz ülkemize ve kardeşliğimize saldıran bu cehennem zabanileri bir kürt olarak lanetliyoz 65 13 Yanıtla
  • vatandas: yaşasın polis v asker Kahrolsun pkk v ona destek verenler 67 5 Yanıtla
  • adıyamanlııı: Veysel Karatay Ama amca oglu ben bayan olsaydım bu cennete gitmek icin huri sahibi olmak istiyen kocamı sabah öğlen akşam doverdim hemde kırk huri 18 Kasım 2014, 02:09 · 2 Nihat Karatay Nihat Karatay 40 değil veysel 72 huri. 18 Kasım 2014, 02:10 · 1 Mesrop KekecogluOnlar icin degildir Heval cunki bunlarin Muslumanlikla bir ilgileri yok ben Ermeniyim biliyorsun iclerinde buyudum ama bunlar gibi Allahtan korkmadan yalan soyleyenleri hic gormedim____ evet bu sahıslar türkiyede ve hdp üyeleri 45 10 Yanıtla
  • Merve: Hainler o kadar çoklar ki bitmiyorlar 16 4 Yanıtla
  • HAYINLERE OLUM: Terorist bunlar iste dagdan indi sehire gebertmek icin daha neyi beklediniz de sag aldiniz gavurlari 17 2 Yanıtla
  • selam: ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ 5 1 Yanıtla
  • nusaybin li Kürt: Burdaki türkler kürdüm ayağını yapmasın size Türkler inanır. .. 3 3 Yanıtla
  • T.C burada: Haine merhamet vatana ihanettir.. Teröristlerin alayı geberecek er ya da geç.. Allah nurunu tamamlayacak islam dünyaya hakim olacak bu kafirlerin sonuda gelecek bir gün.. 0 5 Yanıtla
  • 07 1071 07: AYIRMASSAN KELESI YANINDAN. ER VEYA GEC OLURSUN CANINDAN. 3 1 Yanıtla
  • Kara sahin: Hdp nin yuzde 12 oyu varsa turkiyenin icinde on milyon pkk li var demek buda guneydogu demek 0 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenlendi
    18:49 Adana'da MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenlendi

    Adana'da Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Yarışmaya 57 öğrenci katıldı ve birincilik için ter döktü. Yarışmanın birincisi Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Bölge birincileri, İstanbul'da yapılacak olan büyük finale katılmaya hak kazandı.

  • Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı
    18:48 Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, iki ülke arasındaki ilişkilerin müttefiklik düzeyine çıkarılmasını öngören Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı imzaladı. Görüşmede, siyasi, ticari-ekonomik, sağlık, eğitim, kültürel ve insani alanlardaki ilişkilerin geliştirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca, endüstriyel işbirliği, sınır aşan su kaynaklarının ortak kullanımı, ulaştırma ve transit taşımacılık alanlarında işbirliği ve ikili ticaret hacminin artırılması gibi konularda mutabık kalındı. İki cumhurbaşkanı arasında 30'a yakın anlaşma yapıldı.

  • Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 20-25 arasında zam yaptı
    18:45 Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 20-25 arasında zam yaptı

    Et ve Süt Kurumu (ESK), bugün itibarıyla et fiyatlarına yüzde 20-25 arasında zam yaptı. Kıymanın kilogramı 229 TL'den 279 TL'ye; kuşbaşının kilogramı ise 259 TL'den 319 TL'ye yükseldi. Fiyat zamları internet sitesinde yer almasa da mağazalarda güncel fiyatla satılmaktadır.

  • Çanakkale'de Göçük Altında Hayatını Kaybeden 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi
    18:44 Çanakkale'de Göçük Altında Hayatını Kaybeden 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde su kanalı açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan'ın cenazeleri köye getirildi. Cenazeler, yapılan cenaze namazının ardından Kangırlı köyü mezarlığında defnedildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan kepçe operatörü ise jandarma tarafından tutuklandı.

  • Samsun'da motosiklet hırsızlığı şüphelisi yakalandı
    18:43 Samsun'da motosiklet hırsızlığı şüphelisi yakalandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nden çalınan motosikletin şüphelisi, polis tarafından gözaltına alındı. Hırsızlık Büro ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin eşkalini belirledi. Motosiklet, çekici ile yediemin otoparkına çekildi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Saraybosna'daki Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret etti
    18:37 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Saraybosna'daki Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret etti

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret etti.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.


Advertisement