Microsoft'un Akıllı Saat Ürünü Yakında Duyuruluyor - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'un Akıllı Saat Ürünü Yakında Duyuruluyor

Microsoft\'un Akıllı Saat Ürünü Yakında Duyuruluyor

Yaz başında ilk haberini duyduğumuz Microsoft'un akıllı saat ürünü ile ilgili gelişmeler var, kısa zamanda duyuru gelebilir.

20.10.2014 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz başında ilk haberini duyduğumuz Microsoft'un akıllı saat ürünü ile ilgili gelişmeler var, kısa zamanda duyuru gelebilir.

Haziran ayı başında Microsoft'un tüm akıllı telefonlarla uyumlu ve aktivite takip özellikli bir akıllı saat projesi üzerinde çalıştığını duymuştuk. İşte şimdi bu proje ile ilgili gelişmeler geliyor. Forbes'un konu ile alakalı kaynaklardan aldığı duyuma göre Microsoft akıllı saatini birkaç hafta içinde duyurabilir.

Microsoft akıllı saat normal fonksiyonlar dışında kullanıcının nabız ve sağlık bilgilerini de toplayacak ve daha önce söylendiği gibi farklı mobil işletim sistemleri ile uyumlu olacak. Ayrıca cihazın iki günden fazla aktif kalacak bir batarya ömrüne sahip olacağı da söyleniyor, ki bu süre şu anda piyasadaki tüm akıllı saat modellerinden daha yüksek performans anlamına geliyor.

Yılbaşındaki tatil ve hediye dönemine denk düşürüleceği tahmin edilen çıkış için henüz ayrıntı bilgi yok. Akıllı saatin ismi veya fiyatı bilinmiyor, başlıktaki resim de zaten resmi olmayan örnek bir tasarım. Ama bu cihazın tasarımmı için Microsoft'un Kinect bölümünden mühendislerin devreye sokulduğu söylendi. Yani saatte bir tür hareket algılama özelliği olabilir.

Şu anda Microsoft dahil tüm büyük teknoloji firmalarının giyilebilir teknolojilere yatırım yapmalarının ardında, 2015 yılında bu pazarın yaklaşık 7 milyon Dolar'a büyüyeceği gibi bir projeksiyon yatıyor. Araştırma firması Statista'ya göre 2018 yılında giyilebilir cihazlar pazarı 12.6 milyon Dolar büyüklüğünde olacak.

Akıllı saat pazarına yeni girenlerden biri de şarkıcı Will.i.am ve yeni tanıttığı bileklik ürünü Puls, linkten ayrıntılı bilgi alınabilir.

The post Microsoft'un Akıllı Saat Ürünü Yakında Duyuruluyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Microsoft'un Akıllı Saat Ürünü Yakında Duyuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement