Microsoft'un Akıllı Bilekliği Band Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'un Akıllı Bilekliği Band Duyuruldu

Microsoft\'un Akıllı Bilekliği Band Duyuruldu

Microsoft, merakla beklenen akıllı bilekliğini nihayet duyurdu.

30.10.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Yazılım devi Microsoft'un uzun zamandır akıllı bileklik üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Bugün gelen resmi bilgiler ise Microsoft'un giyilebilir pazara giriş yaptığının kanıtı oldu. Redmond merkezli şirket, düzenlediği etkinlikte Microsoft Band'ı duyurdu.


Microsoft'un akıllı bilekliği Windows Phone, Android ve iOS işletim sistemli cihazlar ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Fitness odaklı Microsoft Band adlı cihaz, gerçek zamanlı kalp ritmini ölçebilme yeteneğinin yanı sıra UV sensörü, üç açılı jirometre ve stres düzeyleri gibi 10 tane sensöre sahip. GPS desteği ile birlikte gelen söz konusu bileklikte 100mAh değerinde batarya mevcut. Bu batarya ise 48 saatlik kullanım ömrü sunuyor. Microsoft Band, 1.4 inç büyüklüğünde 310 x 102 piksel çözünürlüğünde TFT ekrana sahip. Bluetooth 4.0 LE bağlantı teknolojisi ile mobil cihazlarla entegre olan bilekliğin, aynı zamanda suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu da belirtelim.


Microsoft Band, 199 dolar fiyat etiketi ile ABD'de tüketicilerin beğenisine sunuldu. İlerleyen zamanlarda ise ürünün uluslararası pazarlara gelmesi bekleniyor.




Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft'un Akıllı Bilekliği Band Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement