Michael Schumacher, Gelecek Ay Evine Dönebilir - Son Dakika
Spor

Michael Schumacher, Gelecek Ay Evine Dönebilir

Michael Schumacher, Gelecek Ay Evine Dönebilir

Doktorlar, Fransa Alpleri'nde geçirdiği kazanın ardından 6 aydır komada olan Schumacher'in gelecek ay sonunda evine dönmesini bekliyor.

23.07.2014 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşam savaşını sürdüren eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in gelecek ay evinde olacağı öne sürüldü. Fransa Alpleri'nde geçirdiği kazanın ardından yaklaşık 6 aydır komada olan Schumacher'in dün kirpikleri aracılığıyla ailesiyle iletişim kurduğu haberleri gelmişti.

MİKROÇİP, YÜRÜMESİNE VE KONUŞMASINA YARDIMCI OLACAK

Konuyla ilgili çalışmalarını sürdüren Hırvat doktorların Alman pilota yardımcı olabilecek önemli bir mikroçip yerleştirme tekniğini geliştirdikleri bildirildi. Bu mikroçipin, uzun koma süresinin ardından Schumacher'in hem yürümesine hem de konuşmasına yardımcı olacağı belirtildi.

DOKTORLAR BEKLENTİ İÇİNDE

Böylece efsane pilotun Ağustos sonunda evine götürülebileceği ifade edildi. Doktorların bir kaç hafta içerisinde Schumacher'in ağzıyla kontrol edebileceği gelişmiş bir elektrikli sandalyede oturmasını umdukları kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Michael Schumacher, Gelecek Ay Evine Dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AK1454: DÜNYADA FAKİR OLACAKSIN. ZENGİN OLURSAN ALTI AY KOMADA YATARSIN. FAKİR OLSAN ÇOKTAN ÖBÜR TARAFI BOYLAMIŞTIN 4 0 Yanıtla
  • TAYFUN PARLAR: FORMULA YARIŞ ARABALARINDAN , TEKERLİKLİ SANDALYAYE. . NE KADAR ACI DEĞİLMİ 2 0 Yanıtla
  • fatmazehra: Eshabı kehf 'i yıllar sonra uyandıran Allah , komada yatan bütün hastaları sağlığına kavuştursun. 0 0 Yanıtla

Advertisement