MHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Orhan Erzurum Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Orhan Erzurum Açıklaması

MHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Orhan Erzurum Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Dr. Orhan Erzurum, teşkilatlarda istişarelerde bulunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

08.03.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Dr. Orhan Erzurum, teşkilatlarda istişarelerde bulunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Bulancak ve Piraziz'in ardından Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar'da teşkilatları gezen Dr. Orhan Erzurum partililerle görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye'nin çetin günlerden geçtiğine dikkat çeken Orhan Erzurum, "Dünyanın en zorlu coğrafyasında, bin yıla yaklaşan süre, kopmadan, dağılmadan, yıkılmadan varlığını sürdüren Türk milleti vahim bir saldırı kampanyası altındadır" dedi. Bu süreçte MHP'nin milletimizin umudu, nefesi, sözcüsü, tercümanı ve ülkemizin güvencesi olduğunun hatırdan çıkarılmamasını isteyen Orhan Erzurum, "Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka seçeneği olmadığını unutmayınız. Uzak hedefleri kucaklamak, hayal gibi görülen ülkülerin peşinde koşmak ancak ve ancak gönlü, yüreği, vicdanı, ruhu, heyecanı ve şuuru büyük ülkü erlerinin harcıdır. Bu harç sizlerin mizaç ve ruh kökünüzde vardır, bu haysiyet sizlerin ve aziz dava arkadaşlarımın ortak unvan ve simgesidir. 7 Haziran'da Türkiye'nin yere çakılmasını istemeyen kim varsa kapımız açıktır. Milletine mensubiyeti, heyecanı aşan bir idrak haliyle benimseyen her vatandaşımıza, her insanımıza da gönlümüzde yer vardır" ifadelerini kullandı.

Milletvekili olarak seçilmesi halinde Giresun'a hizmet edeceğini belirten Orhan Erzurum, "Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Giresun milletvekilliği görevinde; doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Giresun'a ve Giresunlulara TBMM imkanları nispetinde var gücümle hizmet edeceğim. Giresun'da gerek görevimin niteliği, gerekse Giresun'a ve Giresunluya hizmeti bir borç bilmem sebebiyle şehrimize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Bu görevi yürütürken cefakar, fedakar ve vefakar muhterem Giresunlu hemşehrilerimin destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacaktır" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Orhan Erzurum Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement