MHP Milletekili Akıllı Şehit Ailesine Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Milletekili Akıllı Şehit Ailesine Ziyaret Etti

MHP Milletekili Akıllı Şehit Ailesine Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, Siirt Pervari karayolunda şehit olan Uzman çavuş Hakan Aktürk’ün Burdur’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunduMHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Siirt Pervari karayolunda PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hakan Aktürk’ün Burdur’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

21.08.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, Siirt Pervari karayolunda şehit olan Uzman çavuş Hakan Aktürk'ün Burdur'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Siirt Pervari karayolunda PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün Burdur'da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP Burdur milletvekili Alparslan Ahmet Dursun, MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı, MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya'da katıldı. Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk için düzenlenen cenaze törenine katılan MHP'li milletvekilleri gece geç saatlerde de şehidin evinin önüne kurulan taziye çadırını ziyaret ederek ailesine taziyelerini iletti.

KIZININ OKUL KAYDINI YATIRACAKTI

Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün yakınlarıyla görüşen MHP milletvekilleri Tarkan Akıllı ve Alparslan Ahmet Dursun, şehidin kayınbabası Ali Küçüktamer'le bir süre görüştü. Kendilerinin Adana Kadirli'li olduklarını ve orada ikamet ettiğini belirten Ali Küçüktamer, damadı olan şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'le şehit olmadan 10 dakika önce görüştüklerini söyledi. Şehidin 10 günlük izin aldığını ve Cumartesi günü Kadirli'ye geleceklerini söylediğini aktaran Küçüktamer, torunu Aysel Aktürk'ün Ceyhan Eczacı Bahattin - Sevin Erdinç Fen Lisesi'ni kazandığını belirtti. Şehit damadının torununun okul kayıt işlemlerini yaptıracak olduğunu ifade eden Küçüktamer, "Biz, şehidimizle konuştuğumuz zaman yayladaydık. Konuşmamızdan 10 dakika sonra akrabalarımızdan gelen telefonla şehadet haberini aldık. Onunla konuşurken eşim çay demliyordu. Şehadet haberini aldığımızda ise o çaydan bir yudum bile içememiştik. Giden gelmiyor. Vatan sağolsun, milletimiz sağolsun. Bu terör belasını en kısa sürede bitirsinler artık" dedi.

BAHÇELİ'NİN TAZİYE MESAJINI İLETTİ

MHP Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, Şehit Uzman çavuş Hakan Aktürk'ün kayınbabası Ali Küçüktamer'e MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Osmaniye milletvekili Ruhi Ersoy'un başsağlığı ve taziye mesajını iletti. Terörün kökünün kurutulacağı günlerin yakın olduğunu belirten milletvekili Akıllı, "Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'e Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Hem sizlerin, hemde milletimizin başı sağolsun" dedi. Şehit ailesine taziyelerini bildiren MHP Burdur milletvekili Alparslan Ahmet Dursun'da şehit ailesinin sıkıntılarının çözümü için başta MHP Burdur İl teşkilatı ve milletvekilleri olarak yapılması gereken her şeyi MHP olarak yapacaklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletekili Akıllı Şehit Ailesine Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement