MHP Lideri Bahçeli, Osmaniye'de - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli, Osmaniye'de

MHP Lideri Bahçeli, Osmaniye\'de

MHP Genel Başkanı Bahçeli, düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yeni belediye hizmet binasının açılışını yapmak üzere Osmaniye'ye gitti.

07.01.2015 20:30  Güncelleme: 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında yeni belediye hizmet binasının açılışını yapmak üzere Osmaniye'ye geldi.

Kadirli yolu otoban turnikelerinde karşılanan Bahçeli, Kapalı Salı Semt Pazarı'na gelerek burada Osmaniyelilere seslendi. Bahçeli, konuşmasının ardından yapılan dua ile temsili olarak belediye hizmet binasının açılışını yaptı.

Osmaniye Valiliği, belediyenin Hayal Park prototipini ziyaret eden Bahçeli, daha sonra yeni belediye hizmet binasını gezdi ve burada Başkan Kadir Kara'dan bilgi aldı. Devlet Bahçeli burada hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Belediyenin ardından MHP İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Bahçeli, burada da partililerinden yoğun ilgi gördü. MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu da genel başkanına 'hoş geldin' dedi. Bahçeli il binasında bir süre partilileri ile görüştü ve daha sonra Osmaniye'den ayrıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli, Osmaniye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement