MHP Lideri Bahçeli'dan Akil İnsanlar Yorumu - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli'dan Akil İnsanlar Yorumu

MHP Lideri Bahçeli\'dan Akil İnsanlar Yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti ile ilgili olarak, “Bir sonuç vereceği yok. Bunlar oyalama taktikleri. Türkiye’nin bunlara harcayacağı zamanı yok. Bunlara da ihtiyacı yok” dedi.

19.10.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti ile ilgili olarak, "Bir sonuç vereceği yok. Bunlar oyalama taktikleri. Türkiye'nin bunlara harcayacağı zamanı yok. Bunlara da ihtiyacı yok" dedi.

Partisinin Manavgat İlçesi Sueno Otel'deki belediye başkanları toplantısının kapanışına katılan Genel Başkan Devlet Bahçeli, ardından MHP'li Kemer Belediyesi'nin Göynük Mahallesi'ndeki spor salonu açılış törenine katıldı. Burada konuşan Bahçeli, iki günden bu yana Antalya'da belediye başkanları ile toplantı halinde olduklarını söyledi.

MHP'nin kazandığı belediyelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getiren Bahçeli, "Toplantımız yüksek bir katılımla gerçekleştirilmiştir. MHP'nin belediyecilik hizmetleri değerlendirilmiş, bugüne kadar yapılanlarla gelecekte yapılacaklar arasında ilişkiler kurarak belediye başkanlarımızın daha etkili çalışmalar yapacağını ortaya koymuşlardır. Bu arada Alanya Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ettik. Bugün Kemer Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Belediye ziyaretimiz ve bu güzel tesisin açılış töreninde MHP başkanlık divanı, merkez yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikteyiz" diye konuştu.

'Kemer halkına hangi partiden olursa olsun MHP'ye gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ve şükranlarını sunan Bahçeli, "Belediye başkanlığı seçimlerinde yüksek katkı sağlamış olan MHP ilçe başkan ve yönetim kurulu ve dava arkadaşlarıma da takdirlerimi sunuyorum. 2 dönemden bu yana MHP olarak belediye hizmetlerini sürdürme kararlılığını ortaya koymuş olan Mustafa Gül' ve belediye meclis üyelerine de tebriklerimizi sunuyorum. Kendisinin daha önce göynük belediyesi tarafından başlatılan şimdi tamamlanan bu tesisin açılışında göynük belediye başkanlığını yapmış olan değerli zata vefasını da ortaya koyarak onu bir kez daha anmış olması bizi oldukça memnun etmiştir. Kendisini dinlerken kemere yapılacak olan altyapıdan imara ortaya koymuş olduğu projelerin sahibi olması ve unu şimdi tekrar devam ettirmesi noktasındaki kararlığı için de kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"KÖKÜ KAZINMALI"

Türkiye'nin önemli sıkıntılar içerisinde olduğunu kaydeden Bahçeli, "Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere büyükşehirlerimizde de hiç beklediğimiz olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Okullar yakılıyor, kaymakamlık ve emniyet binaları basılıyor, muhtelif tahribatlar yapılıyor. Bayraklar indiriliyor, Atatürk büstleri yerlerde sürdürülüyor. Türkiye'de bir anarşizm bir ayaklanma ve Türkiye'yi her yönüyle geriye götürebilecek davranışlar, çirkince haince sergileniyor. Bunun böyle devam etmemesi gerekir. Devletin bütün imkanlarının bugünkü siyasi iktidar tarafından kullanılarak, hiç kimseye ödün vermeden kararlı bir şekilde bu eylemlerde bulunanların kökünün kazınması lazım" diye konuştu.

Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti: "Bu dönem içerisinde 42 tane ölüm olayı olmuştur. Emniyet mensubu değerli kardeşlerimiz silahlı kuvvetlerimizin mensubu değerli kardeşlerimiz şehit olmuştur ve hala bir takım ülke dışındaki amaçlar doğrultusunda Türkiye'yi istismar ederek eylemleri sürdürmek isteyenler vardır.Bunlarda eğer cesaret varsa, bunların gözü gönlü Suriye topraklarındaysa, oralarda bir bağımsız devletçik kurma hevesinde olanlara destek vermeyi düşünüyorlarsa İstanbul'u yakmanın ne manası var. Garibin yuvasını yıkmanın ne manası var.Kendinize güveniyorsanız, cesaretin varsa Gidin IŞİD'le mi boğuşacaksınız, kiminle boğuşacaksanız boğuşun ama Türkiye'yi rahat bırakın. O sebepten dolayı olayları çok iyi kavramanızı ve olaylar karşısında da çok sabırlı ve duyarlı olmanızı istiyorum."

Partililerinden duyarlı olmasını isteyen Bahçeli, "Antalya ve Antalya'nın ilçeleri Türkiye için çok özenle korunması gereken yurt parçasıdır. Buraya doğudan batıdan kuzeyden güneyden çoluğunun çocuğunun rızkını kazanmak için gelen binlerce vatandaşımız vardır. Hepsi burada güven ve huzur içerisinde yaşamalıdır. Burada tahriklere kapılmamalıyız, Kardeş kavgasına zemin hazırlayacak uzak durmalıyız" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Bahçeli'ye plaket takdim etti.

Ardından salonun açılışı gerçekleştirildi. Bahçeli ve Genel başkan yardımcıları salonu inceledi. Bazı genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri potaya basket attı.

Daha sonra Bahçeli eski Göynük Belediye Hizmet Binası'na geçti.

AKİLLER OYALAMA TAKTİĞİ

Burada gazetecilerin 'Akil İnsanlar' yeniden çalışmaya başlayacak, bunu nasıl değerlendirirsiniz? Sorusuna Bahçeli, "63'lükleri kast ediyorsunuz değil mi. Akil insanlar toplantısı hiçbir sonuç vermemiştir. 63 boş insanlar oyalanmak için Sayın Başbakan tarafından istismar edilmektedir. Daha önce Recep Tayyip Erdoğan aynı yerde aynı toplantıyı yapıyordu. Şimdi de Davutoğlu aynı yerde aynı toplantıyı yapıyor. Bir sonuç vereceği yok. Bunlar oyalama taktikleri. Türkiye'nin bunlara harcayacağı zamanı yok, Bunlara da ihtiyacı yok" cevabını verdi.

"SEÇİME HAZIRIZ"

YSK seçim çalışmalarını hızlandırdı, erken seçim olur mu? Şeklindeki soruya Bahçeli şu cevabı verdi: "Erken seçim yasal yönden meclisin alacağı bir kararla her zaman mümkündür. MHP olarak ister erken olsun ister zamanında olsun seçime hazırız."

Bahçeli, konuşmasının ardından MHP'li Korkuteli İlçe Başkanlığı'na hareket etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli'dan Akil İnsanlar Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement