MHP Lideri Bahçeli, Başbakan'ın Randevu Talebini Reddetti - Son Dakika
Güncel

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan'ın Randevu Talebini Reddetti

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun Ankara'da meydana gelen terör olayıyla ilgili randevu talebini reddetti. Kılıçdaroğlu ise randevu talebini kabul etti.

10.10.2015 20:29  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Çankaya Köşkü'ne davet etti. MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun davetine olumsuz yanıt verdi.

TERÖRE KARŞI ORTAK HAREKET ETME ÇAĞRISI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Ankara'da meydana gelen 86 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra yaptığı basın açıklamasında "Teröre karşı ortak bir tavırda buluşalım, ortak bir çağrıda buluşalım. Bu çerçevede Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli ile tekrar görüşmeyi planlıyorum" şeklinde açıklama yapmıştı.

BAHÇELİ RANDEVU TALEBİNİ KABUL ETMEDİ

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrasında MHP Lideri Bahçeli ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne davet eden Başbakan Davutoğlu'nun davetine Devlet Bahçeli'den olumsuz yanıt geldi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, söz konusu davet ile ilgili MHP Genel Başkanlığı tarafından "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU ÇANKAYA KÖŞKÜ'NE GİDECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise randevu talebini kabul etti. Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu yarın saat 15:00'da Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek.

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan\'ın Randevu Talebini Reddetti

Son Dakika Güncel MHP Lideri Bahçeli, Başbakan'ın Randevu Talebini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (100)

  • asgari ücretli: her dedigi cikar bu bahcelinin bu gune kadarda hep boyle oldu oyum mhp ye eski akpli olarak 48 50 Yanıtla
  • Yunus Güldür: Suruç olayında sayın Devlet Bahçeli'nin uyarılarını dinlemeyip olayı canlı bombacının üzerine yıkarak kapatmaya çalışıp bombacının arkasındaki Güçleri ortaya çıkartmayan başbakan yine milletin gazını almak için Say'ın Baçeli'ye görüşme talebini hangi yüzle ifade ediyor. Oy Uğruna Ocakları söndürenlerin Ocakları sönsün. 30 62 Yanıtla
  • Ahmet: demekki bahçelininde kanı bozukmuş 33 56 Yanıtla
  • PERVASIZ: Terör, BAHÇELİ'nin ekmek kapısı. Akıllı adam ekmek kapısını kapatmaz. 33 53 Yanıtla
  • cello: Ulan bahceli KAFAYI YEMIS. mhp li olarak oyum AKP ye 30 51 Yanıtla De Get: Yalancı troll seniii 6 2
  • mhp 66: MHP VE DEVLET ELESTIRENLER AYNAYA BAKIN HATALARINIZI GORUN ULKEM KAN GOLU 400 VEKIL ISRARINDAN UYANIN ALLAH ASKINA OYLAR MHP YEVATAN MILLET ASKINA 68 8 Yanıtla
  • ÖZ CİZRELİ: 1 kasımda da MHP ye HAYIR olur inşallah 24 51 Yanıtla
  • aadana sercac: SELO+BAHCELİ=PKK 44 27 Yanıtla Türkçü: Akpkk demek istedin sanırım 4 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement