MHP Lideri Bahçeli Adana'da - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli Adana'da

MHP Lideri Bahçeli Adana\'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

31.10.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Osmaniye'deki programının arından dün akşam saatlerinde Adana'ya gelen MHP Lideri Bahçeli, bu sabah Adana Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Bahçeli, burada Büyükşehir Belediyesi Bando ekibi tarafından karşılandı. Protokolle selamlaşan ve bir süre bando ekibini dinleyen Bahçeli, daha sonra Başkan Sözlü'nün makamına geçti. Başkan Sözlü, Bahçeli'ye büyükşehir faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi'ni büyük borç yüküyle devraldıklarını ve yasayla, hizmet alanının vilayet geneline yayıldığını kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, "Borç var fakat bizler, Zat-ı Ali'nizin bize ilettiği millete hizmet etme ve değer katma direktifleri doğrultusunda çalışarak, büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Kesinlikle mazeret üretmiyoruz. Zorluklardan yılmıyoruz ve özkaynaklarımızı artırarak hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, Milliyetçi Hareket ilkelerine layık, model teşkil edecek şekilde belediyecilik hizmetlerimizi sürdürüyoruz ve göreve başladığımızın üzerinden henüz 1 buçuk yıl geçmesine rağmen, geçmişle kıyaslanmayacak oranda hizmet üretmeye ve yatırım yapmaya başladık" diye konuştu. Başkan Sözlü daha sonra, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 1 buçuk yıllık icraatlarından oluşan görüntüleri Devlet Bahçeli ve konuklara izletti, verilen hizmetin ayrıntılarıyla ilgili bilgi aktardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri'ni de imzaladı.

Devamı basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından MHP Lideri Bahçeli, konvoy eşliğinde TÜYAP Fuar Merkezi'ne geçti. - ADANA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir
    16:42 Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir halkına hizmet için tahsis edilen kaynakları yağmalayıp başka amaçlar için deste deste savurmak bu şehri üzer. İstanbul'u üzmemek gerekir.

  • Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi
    16:38 Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi

    Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Erkan Baykut hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlanan iddianamede, olayın detayları ve sanığın ifadelerine yer verildi. Sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi
    16:37 CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu için vatandaşlardan destek istedi. Nazlıaka, CHP'nin halkı eşitleme, güçlendirme, özgürleştirme, toplumu dönüştürme ve halkı yaşatma anlamında beş alanda somut olarak insan hayatına dokunduğunu söyledi. CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun belediye başkanı seçilmesiyle Çorum Belediyesine İzmir, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin destek olacağını anlatan Nazlıaka, tüm belediyelerin dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

  • Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki Kütahya'da ziyaretlerde bulundu
    16:35 Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki Kütahya'da ziyaretlerde bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek genel durum hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu. Ayrıca AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret eden Bakan Özhaseki, vatandaşlara fidan dağıttı. Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kılan Bakan Özhaseki, Tavşanlı ilçesinde miting yapmak üzere yola çıktı.

  • Tunceli'de sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
    16:34 Tunceli'de sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi

    Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev alacak sandık kurulu başkanları için eğitim düzenlendi. Eğitimde, sandık başkanlarına görevleri, yetki ve sorumlulukları ile seçim kuralları hakkında bilgi verildi.

  • Hamza Dağ: Basmane Çukuru'nu çözmek bize nasip olacak
    16:33 Hamza Dağ: Basmane Çukuru'nu çözmek bize nasip olacak

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Basmane Çukuru'nun çözümü için önemli mesafe kat edeceklerini belirtti.


Advertisement