MHP'li Yılmaz, Bank Asya'da Hesap Açtırdı - Son Dakika
Politika

MHP'li Yılmaz, Bank Asya'da Hesap Açtırdı

MHP\'li Yılmaz, Bank Asya\'da Hesap Açtırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bank Asya’yı batırmaya yönelik iddialara tepki göstermek amacı ile bankanın Afyonkarahisar şubesinde hesap açtırdı.

12.09.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bank Asya'yı batırmaya yönelik iddialara tepki göstermek amacı ile bankanın Afyonkarahisar şubesinde hesap açtırdı.

Yılmaz, bugün Bank Asya'nın Afyonkarahisar Şubesi önünde yaptığı basın açıklaması ile banka ile ilgili ortaya atılan 'batırılacak' yönündeki iddialara tepki gösterdi. Yılmaz, "Ekonomik yönden birtakım kurum ve kuruluşların batırılması konusunda jöleli yalaka danışmanına vermiş olduğu talimatlar ile kınıyorum. Kınamak yetmez değerli kardeşlerim, taraf olmak gerekir. İktidarın hedefinde olan ve hak etmedikleri muameleye maruz kalan planlı, programlı bir itibarsızlaştırma ve linç kampanyasına maruz kalan bankaya Anadolu insanımız sahip çıkmıştır. Ben inanıyorum ki sonuna kadar da sahip çıkmaya devam edecektir. Yapılmak istenen uygulama hukuksuzluktur, adaletsizlik ve zulümdür" dedi.

Yılmaz, açıklamaların ardından basın mensupları ile birlikte banka şubesine girerek 100 TL verip hesap açtırdı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Yılmaz, Bank Asya'da Hesap Açtırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement