MHP'li Mehmet Aslan: Adam Gibi Aday Çıkarsaydınız - Son Dakika
Güncel

MHP'li Mehmet Aslan: Adam Gibi Aday Çıkarsaydınız

MHP'li Mehmet Aslan, Meclis Başkanlığı seçimi için CHP'ye sert eleştirilerde bulunarak "Adam gibi aday çıkarsaydınız. Baykal'a niye oy atalım." dedi.

08.07.2015 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'de siyaset yapan ünlü oyuncu Mehmet Aslan, bir özel televizyonda konuk olduğu programda çok sert açıklamalarda bulundu.

"MHP HESAP SORMAK İÇİN DİĞER KÖTÜYLE İTTİFAK YAPMAZ"

Partisine yönelik eleştirilere tek tek yanıt veren MHP'li Mehmet Aslan, koalisyona yanaşmama gerekçesini sert ifadelerle açıkladı ve şöyle konuştu:

Aslan, "Biz hırsızlıkla suçladığımız insanları yargılayabilmek için katillerle birlik mi olalım? Milliyetçi Hareket Partisi böyle bir oluşumun içerisinde hiçbir zaman olmaz, kendi gücüyle katilden de hesap sorar, vatan haininden de hesap sorar, hırsızdan da hesap sorar. Birinden hesap sormak için diğer bir kötüyle ittifak içine girmez."

"ADAM GİBİ ADAY ÇIKARSAYDINIZ"

Aslan MHP'nin diğer TBMM'deki üç parti tarafından hedef alındığını, asıl bloku bu üç partinin oluşturduğunu söyledi. Aslan, "Biz hırsızlıkla suçladığımız insanları yargılayabilmek için katillerle birlik mi olalım?" diye sordu.

Mehmet Aslan, " Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday olarak MHP önerdi, bu isim zaten Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adaydı. Biz kendi adayımızı destekledik, yeterince oy alamadı, demokratik olarak İsmet Yılmaz'a da oy atmadık, 'bizim adayımız seçilmedi, biz çekiliyoruz.' dedik. Ne yapalım, o zaman adam gibi aday çıkarsalardı. MHP'yi ikna edecek aday çıkarsalardı. Biz diyoruz ki, Baykal'a niye oy atalım. Biz iki buçuk saat Cumhurbaşkanı ile hiçbir vasfı ve sıfatı olmayan biri ne konuştu diye soruyoruz. Meclis'in bir önceki en yaşlı ismi Oktay Ekşi ile hayatında iki buçuk dakika konuşmuş mu? İki buçuk saat en yaşlı üye ile ne konuşacaksınız, bunun iki dakikasını anlat, ne konuştunuz?

"AKLA MANTIĞA UYGUN ŞEKİLDE İZHA EDİN' DEDİK"

Beş yılı aşkın süredir esamesi okunmayan birinin etik olmayan şekillerle genel başkanlığı sonlandırılan bir insanın beş sene sonra adeta çantadan tavşan çıkartırcasına bir anda gelip Cumhurbaşkanı ile iki buçuk saat görüşüp CHP'nin adayı olmasını bize akla, mantığa uygun şekilde izah edin dedik, yanlış birşey mi söyledik. Bu görüşmeyi bilen bir insan varsa oda sayın Genel Başkanımızdır." dedi

MHP\'li Mehmet Aslan: Adam Gibi Aday Çıkarsaydınız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP'li Mehmet Aslan: Adam Gibi Aday Çıkarsaydınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (179)

  • Aladağdayım : zirzop Sosyetenin jigolosu mhp ye senin gibiler yakışır. 30 34 Yanıtla
  • Batmanlı: Gazinocu adamlığı öğretiyor ne günlere kaldık 34 12 Yanıtla
  • Haydar G: Yazıklar olsun sana,senin gibi geri zk 21 25 Yanıtla
  • sözcü: Seviyesiz herif adamın torunu yaşındasın biraz edep 27 16 Yanıtla
  • ....,;?: ne kadar içi boş konusma 24 16 Yanıtla
  • dogrucu davut: senin dedenmi adam gibi adam. 20 20 Yanıtla
  • Ünal kara Kılıç: Adamlığın tarifini bir söylede bilelim kafa Taşı Avcısı faşis Irkçı 18 21 Yanıtla
  • Işe bak: "Adam" olaydın meclise gireydin tırro. Hoş partini de biliriz ama neyse. Bu kadarı yeter 15 23 Yanıtla
  • Cano: AGa siyaset senin neyine pavyon ne alemde sen onu bana söyle 23 11 Yanıtla Gölpazarlı: Saf o milletvekili dil 3 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement