MHP'li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar - Son Dakika
Yerel

MHP'li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

MHP\'li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

30 Mart yerel seçimlerinde Odunpazarı İlçe Belediye Mecisi üyeliklerini kazanan MHP’li Muhittin Doğan, Mustafa Toraman, İnan Ersoy ve Mustafa Ünal mazbatalarını Odunpazarı İlçe Seçim Kurulu’ndan aldılar.

09.04.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde Odunpazarı İlçe Belediye Mecisi üyeliklerini kazanan MHP'li Muhittin Doğan, Mustafa Toraman, İnan Ersoy ve Mustafa Ünal mazbatalarını Odunpazarı İlçe Seçim Kurulu'ndan aldılar.

Meclis üyeleri adına konuşan Odunpazarı Belediye ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Muhittin Doğan, 'Meclise hizmet etmek seçildik. Meclis oturumlarında oluşacak ve yarar getirmeyecek hiçbir tartışmanın içinde olmayacağız. Halkımıza hizmet etme konusunda söz verdik" dedi.

Mecliste sadece gündeme getirilen maddelerle ilgilenmeyeceklerini dile getiren Doğan, "Yine bölgemizde vatandaşları ziyaret edeceğiz. Bugüne kadar bize iletilen sorunların çözümü için gerek Odunpazarı gerekse Büyükşehir Belediyesi 'ne başvuracağız. Meclislerde de vatandaşlarımızın sorunlarını dile getireceğiz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement