MHP'li Dağgez: Türkeş Soy İsmine İhanet Etmiştir - Son Dakika
Güncel

MHP'li Dağgez: Türkeş Soy İsmine İhanet Etmiştir

MHP\'li Dağgez: Türkeş Soy İsmine İhanet Etmiştir

Mhp Sivas Milletvekili Celal Dağgez, partinin kararına karşı çıkarak seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e tepki göstererek, "Türkeş soy ismine ihanet etmiştir" dedi.

27.08.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Sivas Milletvekili Celal Dağgez, partinin kararına karşı çıkarak seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e tepki göstererek, "Türkeş soy ismine ihanet etmiştir" dedi.

MHP Sivas Milletvekili Celal Dağgez çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'ın Suşehri ilçesine geldi. Teşkilat ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Dağgez, Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in partinin aldığı karara aykırı olarak bakanlık teklifini kabul etmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dağgez, 13 yıldır ülkeyi yöneten Ak Parti'nin uluslararası emperyalist bir proje olduğunu ileri sürerek şöyle dedi:

"AKP iktidarının geldiğinden günümüze kadar içerde ve komşularımızda devletin iç yapısını geriye dönüp bakmak lazım. AKP iktidara geldiğinde Irak'ta bir devlet vardı Suriye'de bir devlet vardı Libya'da bir devlet vardı, bunların hepsi dağıtıldı. Irak üçe bölündü. Suriye üçe bölündü hala insanlar birbirini katlediyor. Şimdi bu proje kapsamında ülkemiz de var. Türkiye'yi de bölecekler. NATO toplantılarında Amerikalı generaller Türkiye'nin bölünmüş haritalarını dünya basınına ve bizimkilere dağıttılar. Şimdiye kadar oraları hallettiler sıra Türkiye'ye geldi. Türkiye'yi halletmeleri için bir oyun var. Sivas'ın doğusundan sonra PKK ile yol arkadaşlıkları dikkat çekti, millet ayıktı. Onun için göstermelik PKK ile kavga etmeye başladılar. Bu ülkeyi bölmek için oyun MHP üzerine kuruluyor. Ülkede Türk milliyetçileri olmasa bu oyunu daha rahat oynayacakları için MHP bir bariyer, o bariyeri geçemiyorlar. Geliyorlar bizim oluşturduğumuz vatan ve millet menfaatine, ortaya getirdiğimiz bariyere çarpıyorlar. Kafaları ayıkıyor. Onun için yapılacak ilk genel seçimde MHP'yi akamete uğratmak istiyorlar ama beceremeyecekler. Tuğrul Türkeşi götürmelerinin nedenlerinden bir tanesi budur. Tuğrul Türkeş çok kıymetli aranıpta bulunamayan bir adam değil. MHP'yi zayıf göstermek, MHP'nin hükümet kurmaya katkı sağlamadığını, genel başkanımızın her şeye muhalefet ettiğini ifade etmek."

'TÜRKEŞ' SOY İSMİNE İHANET ETMİŞTİR

1 Kasım'da milletin sandıkta Ak Parti'ye gereken cevabı vereceğine inandığını belirten Dağgez şöyle devam etti:

"Tuğrul Türkeş'in MHP'den ayrılmasının eksi getireceği hiç birşey yoktur. Sadece Tuğrul Türkeş, Türkeş soy ismine ihanet etmiştir. Türkeş soy ismine yakışmamıştır. Türkeş soyisminin dillerde olumsuz konuşulmasına vesile olmuştur. Onu da kendi vicdanına, kendi adamlığına bırakıyorum." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Dağgez: Türkeş Soy İsmine İhanet Etmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi
    18:49 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi

    2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da gerçekleştirildi. Forum, Çin ile Malezya arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak düzenlendi. Forumun amacı, modern İpek Yolu'nun ve uluslararası bağlantıların rolünün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve uluslararası bir takipçi kitlesine hitap etmektir. Malezya Başbakan Yardımcısı Fadıllah Yusuf, forumda yaptığı açılış konuşmasında ikili ilişkileri derinleştirme çağrısında bulundu ve Kuşak ve Yol İnisiyatifi'nin Malezya-Çin işbirliğinin merkezinde yer aldığını vurguladı.

  • BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı
    18:49 BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 artışla 9.142,40 puandan tamamladı. Mali, hizmetler, sanayi ve teknoloji endeksleri değer kazandı. Altın ons fiyatı 2.233 dolardan işlem görürken, doların efektif kurunda artış yaşandı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yükselişle 86,8 dolardan işlem gördü.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Zorlu, Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü ve Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek isteyen Zorlu, gazetecilere 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı. Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.


Advertisement