MHP'li Başaran; "Ülkemizin Kurtuluşu MHP Kadrolarındadır" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başaran; "Ülkemizin Kurtuluşu MHP Kadrolarındadır"

MHP\'li Başaran; "Ülkemizin Kurtuluşu MHP Kadrolarındadır"

MHP Muğla Milletvekili adayları Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçe teşkilatlarında vatandaşlarla ve partililerle bayramlaştılar.

27.09.2015 02:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Muğla Milletvekili adayları Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçe teşkilatlarında vatandaşlarla ve partililerle bayramlaştılar.

MHP Muğla Milletvekili ve adayı Mehmet Erdoğan, Milletvekili adayları Asım Başaran, Hacı Çelik, Nuri Gökçe, Nazmi İyibilir ve Salih Uğur Eroğlu bayramlaşma programına sabah Seydikemer ilçesinden başladılar. MHP Milletvekili adayları Eşen Mahallesinde şehit Adnan Ergen'in kabrini ziyaret ettiler.

Ardından sırası ile Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz teşkilatlarını ziyaret ettiler.

MHP Milletvekili adayı Asım Başaran yaptığı konuşmada hükümetin 13 yıllık iktidarını eleştirerek "13 yılın sonunda Bayrak mitingi yapmak zorunda kaldılar" dedi. Başaran; "Ekonomik olarak bir çöküntü yaşıyoruz. Bölgemizi çok ilgilendirdiği için söylüyorum. Bölgemizde birçok otel şu anda kapalıdır, açık kalan bazı lüks otellerde Ekim ayı başında kapanacaklarını açıklamış bulunuyorlar. Ekonomimizin son durumunu şöyle anlatabiliriz. Babamızdan 125 milyon dolar borç ve karşılığında da mal mülk kalmış. Kardeşler olarak bir kardeşimize bu mirası yönetmesi için vermişiz. 13 yıl sonra bir duruma bakalım diyoruz. Borç 700 milyon dolar olmuş mal, mülk ise yok ortada, hepsini satmışız. İşte bu günkü durumumuz tam da budur" diye konuştu.

"İKTİDARIN ALTERNATİFİ MHP'DİR"

Konuşmasında AK Parti iktidarını ve yaşanan terör olaylarını da değerlendiren Asım Başaran, "01 Kasım'da çok çalışarak hiçbir mazeret üretmeden biz MHP'liler tüm vatandaşlarımıza yaşananları anlatmalıyız. Çünkü ülkemizin kurtuluşu MHP kadrolarındadır" ifadelerine yer verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başaran; 'Ülkemizin Kurtuluşu MHP Kadrolarındadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement