MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı Görevine Yusuf Çetin Atandı - Son Dakika
Yerel

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı Görevine Yusuf Çetin Atandı

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı Görevine Yusuf Çetin Atandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Hayri Varol’dan boşalan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde 3’üncü sıradan meclis üyesi adayı olan Yusuf Çetin atandı.

05.07.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Hayri Varol'dan boşalan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde 3'üncü sıradan meclis üyesi adayı olan Yusuf Çetin atandı.

MHP Tekirdağ İl Yönetimi tarafından Kapaklı, Malkara, Ergene, Saray ve Marmaraereğlisi ilçe başkanları ve yeni yönetimleri ile ilgili hazırlanarak Genel Merkeze gönderilen dosyaya, onay geldi. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde aday olmaları sebebiyle istifa eden bazı ilçe başkanlarının yerine Genel Merkez tarafından yeni atamalarının yapıldığını kaydeden MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, "Çiçeği burnunda ilçe başkanlarımız vakit kaybetmeden göreve başladılar. Hayrabolu ilçe başkanlığı, Tekirdağ il yönetim kurulu listesinde yapılan düzenlemeler sonrası önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak" dedi.

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı'na 30 Mart Seçimleri'nde 3'üncü sıra meclis üyesi adayı olan Yusuf Çetin atanırken, aynı seçimlerde 2'nci sıra meclis üyesi adayı olan Kazım Doğaç, 5'inci sıra meclis üyesi adayı olan Adnan Hasköy, 9'uncu sıra meclis üyesi adayı olan İsmet Yılmaz, 12'nci sıra meclis üyesi adayı olan Tevfik Göktaş, 16'ncı sıra meclis üyesi adayı olan Feyzullah Yorulmaz ve 19'uncu sıra meclis üyesi adayı olan Ümit Terzi de yeni yönetimde yer aldı.

MHP Ergene İlçe Başkanlığına Ahmet Hisar getirilirken, Saray İlçe Başkanlığına Hakan Özgül, Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığına Burhan Çolpan ve Malkara İlçe Başkanlığına da Şencan Pakalpakçil getirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı Görevine Yusuf Çetin Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement