MHP İstanbul İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Güncel

MHP İstanbul İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni

MHP Genel Başkanı Bahçeli: (1) "Erdoğan, sana sesleniyorum; hemen kızarıp bozarıp sağa sola ateş püskürme, sakin ol, koltuğuna yaslan ve adamsan bize kulak ver. Sana tavsiye ediyorum; fazla heveslenme, fazla heyecana kapılma, 10 Ağustos senin için sonun başlangıcı olacaktır" "Türkiye Cumhuriyeti'nin.

29.07.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erdoğan, sana sesleniyorum; hemen kızarıp bozarıp sağa sola ateş püskürme, sakin ol, koltuğuna yaslan ve adamsan bize kulak ver. Sana tavsiye ediyorum; fazla heveslenme, fazla heyecana kapılma, 10 Ağustos senin için sonun başlangıcı olacaktır" dedi.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığınca Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Bahçeli, İstanbul'da bayramın bir başka güzel olduğunu ve bayramlaşmanın özel anlam içerdiğini, kenti fetheden aziz ecdadın varisleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bahçeli, artık İstanbul'un "yeniden fethinin" lazım olduğunu belirterek, bunu yapacak iradenin salondaki herkeste bulunduğunu söyledi.

İstanbul'un kardeşliğin özeti ve Türkiye'nin ana fikri, dünyaya açılan penceresi olduğunu ifade eden Bahçeli, "Türk-İslam medeniyetinin beşiğidir. Buradan tüm Türk yurtlarının, tüm soydaşlarımızın, tüm din kardeşlerimizin bayramını kutluyorum. Burada toplanan siz muhterem arkadaşlarımın bayramlarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Niyazım odur ki ebediyete kadar İstanbul düşmesin, gücenmesin, üzülmesin, darlık nedir bilmesin" diye konuştu.

Bahçeli, İstanbul'un surlarında 3 hilali dalgalandırma gününün yakın olduğunu söyleyerek, şöyle devam etti:

"Sizler inanır, niyetlenirseniz bu mutlaka olacaktır. İstanbul'un kötü ellerde olması talih değildir. İstanbul'un istismarcıların elinde heder olması kader görülmemelidir. Sizler sahip çıkarsanız İstanbul doğrulacaktır, sizler sahip çıkarsanız İstanbul yeni baştan doğacaktır. Bu bir tarihi sorumluluktur, bu bir milli görev, milli ödevdir. Bundan kaçmak milliyetçi hareketle bağdaşmayacaktır. Her biriniz Fatih olmaya, gönülleri fethetmeye mecbursunuz. Her biriniz Akşemseddin, Eyyüb El Ensari hazretlerini bilmelisiniz."

Bahçeli, Fatih'in Orta Çağı kapatıp yeni bir çağın kilidini açtığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Biz de İstanbul'da başarıya ulaşarak AKP'nin karanlık çağını kapatacak, yepyeni bir dönemin mimarı olacağız. Bu güç, bu imkan sizde vardır. Bu takat, bu birikim, bu tecrübe, bu iman hepinizde bulunmaktadır. İstanbul küllerin içinden yeniden doğmak için sizleri bekliyor. İstanbul'u alınız, İstanbul'u baştan başa sarıp sarmalayınız. İnanıyorum ki yapacaksınız biliyorum ki üç hilali İstanbul'un semalarında dalgalandıracaksınız."

Bir toplumda, bir millette dayanışma varsa milli ahlakın yaşadığını dile getiren Bahçeli, Mehmet Akif Ersoy'un "Milli ahlak milli ruhtur" sözlerini anımsattı.

Milli ve manevi değeri olmayan, kökünden kopan, öz değerine yabancılaşan toplumların tarihten silinmesinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Tarihin harabeleri aslını yitirmiş, aslından uzaklaşmış millet ya da devletlerle doludur. Bu yakın tehlikeye herkesin dikkat etmesi şarttır. Dini ve milli vecibelerimiz bizi biz yapan, bizi bize bağlayan eskimeyecek bağlardır" diye konuştu.

" Van'dan uzatılan şeker Trabzon'dan yenilmektedir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, bayramlaşmanın önemine değinerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Van'dan uzatılan şeker Trabzon'dan yenilmektedir. Balıkesir'de çalınan kapı Bitlis'te açılmaktadır. İşte millet budur. Kaynaşma ve kucaklaşma bu şekilde hayat bulmaktadır. Bunu anlamayan zeka özürlüler, adamım diye ortalıkta gezinen adamlık fukaraları, Türk milletini 36'ya ayırarak milli birlik olacağını iddia etmektedirler. Böyleleri üstelik cumhurbaşkanı olmak için varını yoğunu ortaya dökmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin birliğinin temsil makamı olan cumhurbaşkanlığı bölücülüğe rehin düşmüş, iradesini kiralamış, adam olmadıkların harcı değildir."

"Devleti linç etmiş, kurumlarını işgal etmiş, kurallarını yıkıp devirmiş" bir adayın cumhurbaşkanı olmasının, devenin iğne deliğinden geçmesi kadar akla ziyan olduğunu savunan Bahçeli, "Anayasayı çiğnemekle kalmamış, 12 yıldır onlarca kez Anayasa suçu işlemiş bir adamın cumhurbaşkanı olması, bizatihi devletin teamüllerine, bizatihi milletin kazanımlarına taban tabana terstir. Bağımsızlık ve şeref sembolümüz şanlı Türk bayrağı hepimizi altında toplamakta, hepimize gurur vermektedir. Elbette bayrak düşmanı şerefsizler yok değildir. Elbette bayrak direğine çıkarak hainlik yapan insana benzer yaratıklar şu sıralar fazlalaşmıştır" ifadelerini kullandı.

"Türk bayrağı sahipsiz değildir"

Türk bayrağının sahipsiz olmadığını vurgulayan Bahçeli, milliyetçi-ülkücü hareketin şeref sembolü, şehitlerin emanetini korumaya yeminli olduğunu kaydetti.

Bahçeli, Türk milletinin hakkına sahip çıkacağını, bekasına kast eden teröristleri ve destekçilerini şaşkına çevireceğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İstanbul'dan diyorum ki, aday Erdoğan, Kısıklı'daki villanda para sayıyorsan biraz mola ver de bizi dinle. Hemen acele edip de Alo Fatihleri arama, azarlama. Alo Nermin hattına müracaat etme. Kaç İsmail kaç diyen yandaş hakimlerine fazla umut bağlama. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışında 12 numarayla 12'nci Cumhurbaşkanına gönderme yaparak sporu siyasete alet etme kurnazlığının, zorla attırılan üç golün seni kurtaracağını sanma. Yeşil sahalardan sakın medet umma. Türk sporunu kirletme. Erdoğan, sana sesleniyorum; hemen kızarıp bozarıp sağa sola ateş püskürme, sakin ol, koltuğuna yaslan ve adamsan bize kulak ver. Sana tavsiye ediyorum; fazla heveslenme, fazla heyecana kapılma, 10 Ağustos senin için sonun başlangıcı olacaktır. Erdoğan devranı, zulmü, dönemi inşallah kapanacaktır. Erdoğan masalı sonlanacaktır. 10 Ağustos bunun için ilk durak, ilk fırsattır."

- İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP İstanbul İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement