MHP Ilgın İlçe Başkanlığına Yeni Atama - Son Dakika
Yerel

MHP Ilgın İlçe Başkanlığına Yeni Atama

MHP Ilgın İlçe Başkanlığına eski Ocak Başkanı Hafız Ali Mercan, atandı.

27.10.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ilgın İlçe Başkanlığına eski Ocak Başkanı Hafız Ali Mercan, atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı binasında yapılan devir telsim törenine, İl Yönetim Kurulu Teşkilatlanma Başkanı Veli Ayyürek, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocağı Başkanı Mustafa Sirkeci, İlçe Başkanı Cemil Arslan ve çok sayıda partili katıldı.

Yeni İlçe Başkanı Hafız Ali Mercan,  devir teslim törenindeki konuşmasına Hakkari'de 3 askerimizin şehit edildiği hain saldırıyı kınayarak başladı.

Mercan, "Bu bir bayrak yarışıdır. Eski İlçe Başkanımız Cemil Arslan beye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Ben burada MHP'nin ilçe başkanı olarak değil, hizmetkarı olarak görev yapacağım. Hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Aldığımız sorumluluğun önemini bilerek çalışmalarımıza yön vereceğiz. Ilgın'da büyük bir gönül seferberliği ilan edip değmediğimiz el dokunmadığımız yürek kalmayacaktır" dedi.

Törende konuşan MHP eski İlçe Başkanı Cemil Arslan ise zaman zaman yapılan bir nöbet değişimi olduğunu söyledi.

Arslan; "Dün olduğu gibi bugün de ülkücü hareket ve ülkücüler birlik ve beraberlik içinde omuz omuza bu mücadeleye kesinlikle en ufak kesintiye uğramadan devam edecektir" dedi.

Mercan'a atama yazısı eski İlçe Başkanı Cemil Arslan tarafından takdim edildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Ilgın İlçe Başkanlığına Yeni Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement