MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı: "Türkiye Çok Zorlu Bir Süreçten Geçiyor" - Son Dakika
Güncel

MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı: "Türkiye Çok Zorlu Bir Süreçten Geçiyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basın toplantısı- MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı'nın açıklamaları MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı: - "Türkiye çok zorlu bir süreçten geçiyor" MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, Türkiye'nin çok zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti.

28.08.2015 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basın toplantısı- MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı'nın açıklamaları MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı: - "Türkiye çok zorlu bir süreçten geçiyor" MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, Türkiye'nin çok zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti.Canlı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, milletvekili seçildiği günden itibaren çalışmalarını bireyler arasında ayrım yapmadan sürdürmeye gayret ettiğini belirterek, "Teşkilatımız ve genel merkezimizin uygun görmesi halinde yeniden milletvekili adayı olarak yoluma devam etmek istiyorum" diye konuştu.Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Canlı, "Güneydoğu'da hiç arzu etmediğimiz olaylar oluyor. İki gün önce haberlerde şöyle bir ifade yer aldı, Emniyet Genel Müdürlüğü 2013 yılında bir rapor hazırlamış, 'PKK silahlanıyor, yığınak yapıyor' diye. Bunlar emniyetin ilgili birimleri tarafından ortaya konulmuş. Bu rapor ilgililere sunuluyor, ilgililer de ne yapıyor, çözüm süreci adı altında bunları görmezden geliyor" diye ileri sürdü.Canlı, seçim öncesi Kürtün'ün dağlarında bir terörist grubu tespit edildiğini ancak bu konuda işlem yapılmadığı iddia etti.Bir gazetecinin 'çok önemli iddia, seçimden önce bunların varlığı tespit edilmiş mi' sözü üzerine, "Vallahi araştırın" cevabını verdi.Canlı, partilerinin temel görüşünün PKK ile mücadele etmek olduğunu belirterek, "Çünkü terör örgütleriyle mücadele etmediğiniz sürece bir yere varma şansınız nedir? Sıfır. Şunu irdelemek lazım zamanında siz hareket, müdahale etmezseniz o terör örgütünün güçlenmesi, altyapı bulması, daha iyi bir noktaya gelmesi kaçınılmaz hale geliyor" ifadelerini kullandı.Şehitlerin gelmesini, anaların ağlamasını kimsenin istemeyeceğini dile getiren Canlı, "Ama ülkenin üniter yapısı, bütünlüğü açısından yapılması gereken bir şey varsa mutlaka bunların da yapılması lazım. Şunun da dikkati alınmasında fayda var. İlgililer ve yetkililerin, bunu dönem dönem değil de sürekli hale getirmeleri gerekiyor. Bunu siz dönem dönem yapmaya kalkarsanız, toplum nezdinde bir takım soru işaretlerinin oluşmasına da katkı sağlayabilirsiniz" diye konuştu.Canlı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in bakanlık teklifini kabul etmesine ilişkin görüşünün sorulması üzerine, şunları kaydetti: "Genel başkan bir vefa örneği göstererek sadece Alparslan Türkeş'in oğlu diye onu partiye almış ve genel başkan yardımcısı yapmıştır. Bu kişinin ne yapması gerekiyordu, konumunu düşünmesi gerekiyordu. Dün bir bugün iki, hemen protesto ile karşılaştı, hemen koruma verildi, çünkü bazı isimler var ki isimlerinin değerini filan ne yapmalı bilmeli, yaşatmalı. Maalesef insanlar beşer bazen şaşıyor ve neticede farkı bir mecraya giriyor. İyi midir kötü müdür bunu zaman gösterecek."

MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı: "Türkiye Çok Zorlu Bir Süreçten Geçiyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Gümüşhane Milletvekili Canlı: 'Türkiye Çok Zorlu Bir Süreçten Geçiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ercan: Boş konuşma dangalak nasıl yorum bu senin kuçucuk beynin anlamıyor belli 0 0 Yanıtla
  • Ferhat çelik: Türkiye zorlu bir dönemden geçiyor,doğruda siz yani mhp ne yapıyor.Tuğrul Türkeş risk aldı kabineye girdi kıyameti kopardınız.Sizde bol bol konuşun kritik yapın,havar havar komşular yavar,gerisi yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement