MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin, Beypazarı'nda - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin, Beypazarı'nda

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "İnsanların problemlerinin TBMM'de çözümü noktasında, ihtiyaç hissedilen kanunların hazırlanması noktasında, yerinde tespitler yapmak amaçlı ziyaretlerde bulunuyoruz" dedi.

29.09.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "İnsanların problemlerinin TBMM'de çözümü noktasında, ihtiyaç hissedilen kanunların hazırlanması noktasında, yerinde tespitler yapmak amaçlı ziyaretlerde bulunuyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı'na gelen Çetin, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çetin, burada yaptığı açıklamada, seçim kampanyası çerçevesinde ilçedeki meslek kuruluşlarını ziyaret etmek üzere Beypazarı'na geldiklerini söyledi.

Bu ziyaretlerde vatandaşlarla yüz yüze görüşerek 1 Kasım seçimlerinin önemini ve MHP'nin düşüncelerini anlatacaklarını belirten Çetin, "Bölgede yaşamını sürdüren vatandaşlarımızla ve her meslek dalındaki insanlarımızla yüz yüze de görüşerek, ülkemizin içinde bulunduğu şartları birlikte değerlendirip, ortak akıl oluşturmak için Beypazarı ilçemizi MHP Ankara İl Başkanı ile ziyaret ettik" diye konuştu.

Meslek kuruluşu temsilcileriyle görüşeceklerini dile getiren Çetin, şunları söyledi:

"İnsanların problemlerinin TBMM'de çözümü noktasında, ihtiyaç hissedilen kanunların hazırlanması noktasında, yerinde tespitler yapmak amaçlı ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz, kurumumuz MHP için hem de insanlarımızı TBMM'de temsil etme yeteneği kazanacak arkadaşlarımızın, milletimizin problemlerini bilerek, TBMM buna göre hareket etmesini sağlama noktasında çok büyük fayda sağlayacaktır."

Çetin, MHP'nin seçim beyannamesinin 3 Ekim'de Ankara Arena Spor Salonu'nda açıklanacağını belirterek, "8 Haziran öncesi programımıza ilave edilen ekonomik konularla ilgili, vatandaşımızın ihtiyaçlarıyla ilgili ve revize edilmesi gereken rakamların revize edilmesi tamamlanmıştır. 3 Ekim 2015 günü bu seçim beyannamesi bütün vatandaşlarımıza duyurulacaktır" şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, daha sonra partinin ilçe yöneticileri ile Beypazarı'ndaki meslek odalarına ziyaretlerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin, Beypazarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement